nedenBen memnun değildim bugün sattım.
ha doğru evet o özelliği gercekten kötü satıp ne almayı düşünüyorsun180 Hz diye aldım 165 Hz veriyor 30 dk oc ile 180 Hz ne yapayım ben? + Renkleri ve hoşuma gitmedi pek
Sattım bile dün kararsızım işte bu konuda
ayıptır sorması kaça sattın hocamSattım bile dün kararsızım işte bu konuda
4200nasıl bi tercih olur fiyatı uygunViewSonic 24" VX2428 180Hz 0.5ms HDMI DP HDR10 FreeSync Premium Fast IPS FHD Gaming Monitör | ITOPYA
ViewSonic 24" VX2428 180Hz 0.5ms HDMI DP HDR10 FreeSync Premium Fast IPS FHD Gaming Monitör En iyi fiyat seçenekleri ile VX2428 ITOPYA'dawww.itopya.com
Mesaj otomatik birleştirildi:
ayıptır sorması kaça sattın hocam
Linkimdeki ürünlerde aklım curvedmi alsam düz flatmi 2 Side va panel zaten.nasıl bi tercih olur fiyatı uygunViewSonic 24" VX2428 180Hz 0.5ms HDMI DP HDR10 FreeSync Premium Fast IPS FHD Gaming Monitör | ITOPYA
ViewSonic 24" VX2428 180Hz 0.5ms HDMI DP HDR10 FreeSync Premium Fast IPS FHD Gaming Monitör En iyi fiyat seçenekleri ile VX2428 ITOPYA'dawww.itopya.com
ayıptır sorması kaça sattın hocam
ikisinide deneyimleyen birisi olarak bence curved daha hoş4200
Linkimdeki ürünlerde aklım curvedmi alsam düz flatmi 2 Side va panel zaten.
Şuan mevcutmu hala ürün sizde hocam.ikisinide deneyimleyen birisi olarak bence curved daha hoş
hayır o iki monitör değil başka monitörlerde hem flat hem curved denemiştim curved daha iyi gelmişti@Perfectshot06 @Mehmet Yılmaz linkimdeki 2 monitör arasında kaldım 2'side va panel özellik olarakta aynı fark göremedim sizce hangisini tercih edeyim benim bütçe aralığında 2k monitör yok bu fiyata
Şuan mevcutmu hala ürün sizde hocam.
Curved'i stok bitmez ise alacağım netice olarak aynı va panel zaten panel takıntim yok tek problem Amazon'un aldıktan sonra bazen daha'da fiyatı düşürmesihayır o iki monitör değil başka monitörlerde hem flat hem curved denemiştim curved daha iyi gelmişti
evet ama olursa yapcak bisi yok.(Curved'i stok bitmez ise alacağım netice olarak aynı va panel zaten panel takıntim yok tek problem Amazon'un aldıktan sonra bazen daha'da fiyatı düşürmesi