Öneri 🖥️2K Monitör Önerisi🖥️

• Beğen
Reaksiyonlar: Deep
4700 2k için çok düşük bence. 2k için kaliteli ıps falan almalısın ki görüntü güzel gelsin.
Sayın pilotumuz bize borç versende iyisini alsak :) 😃 money kısıtlı hocam senin varmı önerin 2k harici güzel monitör
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

4700 2k için çok düşük bence. 2k için kaliteli ıps falan almalısın ki görüntü güzel gelsin.

Bu nasıl hocam 2 k haricî?

Son düzenleme:
Sayın pilotumuz bize borç versende iyisini alsak :) 😃 money kısıtlı hocam senin varmı önerin 2k harici güzel monitör

Bu nasıl hocam 2 k haricî?
VA ben senin yerinde olsam almam. Dediğim gibi bütçen 1080p bütçesi bu fiyata 1080p güzel IPS monitör alınır. Ama panel önemli değil 2k dersen sen bilirsin. Attığın markayı daha dün duydum bir fikrim yok.

• Beğen
Reaksiyonlar: Deep
VA ben senin yerinde olsam almam. Dediğim gibi bütçen 1080p bütçesi bu fiyata 1080p güzel IPS monitör alınır. Ama panel önemli değil 2k dersen sen bilirsin. Attığın markayı daha dün duydum bir fikrim yok.
Bende forumdan duydum :) 😃 peki önerin varmı 1080p'de fiyat performans monitör?

Bencede panel kalitesiz olduktan sonra 4K da olsada görüntüde bir şey farketmeyecektir

Bende dün aldım bu arada 2k 180Hz

Bunu tercih ettim.

Ekler

• 1000039251.jpg
    1000039251.jpg
    1.1 MB · Hit: 36
Bende forumdan duydum :) 😃 peki önerin varmı 1080p'de fiyat performans monitör?
Biraz bakındım da şuan indirim falan yok. Monitör indirimleri genelde üst üste gelir. Lenovo r25i ile bile 5200 falan. Bazı srgb iyi modeller 8k falana satılıyor kafayı yemişler. O yüzden şuan fp onerebilecegim model yok.

Biraz bakındım da şuan indirim falan yok. Monitör indirimleri genelde üst üste gelir. Lenovo r25i ile bile 5200 falan. Bazı srgb iyi modeller 8k falana satılıyor kafayı yemişler. O yüzden şuan fp onerebilecegim model yok.
Eyw hocam bende şu modellere bakıyorum test video'larına vs bakalım 🙃

Geri