Neler Yeni

2K MONİTÖR TAVSİYESİ

1caagri

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Çağrı bozdemir
kavisli ekran nasıl bi deneyim bırakıyor? Flat yani düz ekran mı yoksa kavisli ekran mı
Hocam kavisli ekran her bakımdan güzel ve ben göz yormadığını düşünüyorum .
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu arada alırken ölü piksel falan olur demişlerdi çevremde ama daha yeni baktım şükür ki ölü piksel ile karşılaşmadım .

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Tunahan Gündüz
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu arada alırken ölü piksel falan olur demişlerdi çevremde ama daha yeni baktım şükür ki ölü piksel ile karşılaşmadım .
valla hocam amazon da falan satılsa direkt alırım bir problem olursa hemen iade alıyorlar. Onun dışında pek güvenemiyorum hem kavisli hem de va panelli bir monitöre :/

1caagri

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Çağrı bozdemir
valla hocam amazon da falan satılsa direkt alırım bir problem olursa hemen iade alıyorlar. Onun dışında pek güvenemiyorum hem kavisli hem de va panelli bir monitöre :/
Tercih sizin tabii ki hocam ben sorun yaşamadım benim arkadaşım aldırdı bana ben memnunum şu anlık sorun da yaşamıyorum.

Chivelary

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Erdi Seker
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Tunahan Gündüz
Şu konuda yazdığım son 3 gönderiyi okursan aklında bi fikir oluşabilir.
Hocam samsung indirim kampanyası ile odyssey g65b düşünüyorum ne dersin? 9800'e geliyor.
Yorumlarına baktım ve şu iki model arasında kaldım.

27GS75Q-B --- Asus TUF Gaming VG27AQL3A​

Chivelary

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Erdi Seker
Hocam samsung indirim kampanyası ile odyssey g65b düşünüyorum ne dersin? 9800'e geliyor.
Yorumlarına baktım ve şu iki model arasında kaldım.

27GS75Q-B --- Asus TUF Gaming VG27AQL3A​

hocam ben 5 yıl önce 2 kez samsung değiştim arızalı gelmişti hep ondan bi 10 yıl öncede samsung vardı oda arızalanmıştı o yüzden bi ön yargım var artık hiç bulaşmıyorum artık kalitesi nasıldır bilmem curved monitörde kullanmadım kullanmam bana göre değil. VG27AQL3A modelide kağıt üzerinde XG27ACS çok yakın muhtemelen malzeme kalitesi olarak rogdan düşüktür. Aynı kaplama varmıdır bilmiyorum. Ben seçimimi lgden yana yaptım buda sıkıntılı gelseydi diğer konuda yazdığım alienware modelini alacaktım muhtemelen.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,075,922
Üyeler
170,951
Son üye
Samedovich
Top Bottom