2K monitörde CS2 oynama sorunu

2Smokeyy

80+
Reaksiyon skoru
16
Beyler iyi geceler. 2k monitör aldım ve cs2 oynamak istiyorum fakat görüntü çok piksel piksel. Bildiğiniz pikselleri sayabiliyorsunuz. Bunu nasıl engelleriz ?

Beyler iyi geceler. 2k monitör aldım ve cs2 oynamak istiyorum fakat görüntü çok piksel piksel. Bildiğiniz pikselleri sayabiliyorsunuz. Bunu nasıl engelleriz ?
4:3 ve düşük çözünürlük mü oynuyorsun ?

Görüntü ayarlarını paylaşır mısın? Grafik değil.

4:3 ve düşük çözünürlük mü oynuyorsun ?

Görüntü ayarlarını paylaşır mısın? Grafik değil.
hocam 4:3 oynuyorum , çözünürlük ise 1600x1200 . 2560x1440 mı yapmam lazım illa ? Oyun içinde bu çözünürlük yok. amd nin uygulamasından yapıyoruz galiba.

hocam 4:3 oynuyorum , çözünürlük ise 1600x1200 . 2560x1440 mı yapmam lazım illa ? Oyun içinde bu çözünürlük yok. amd nin uygulamasından yapıyoruz galiba.
Amd üzerinden özel çözünürlük atayabilirsin.1920x1440 kullanıyorum bildiğim kadarıyla en kaliteside bu.

Amd üzerinden özel çözünürlük atayabilirsin.1920x1440 kullanıyorum bildiğim kadarıyla en kaliteside bu.
tamamdır teşekkür ediyorum. Şu an kullandığım çözünürlükte oyun içinde belli olmuyor. Menüde ve taba basınca acayip belli oluyor. Bildiğin sayıyorsun yani.

tamamdır teşekkür ediyorum. Şu an kullandığım çözünürlükte oyun içinde belli olmuyor. Menüde ve taba basınca acayip belli oluyor. Bildiğin sayıyorsun yani.
Evet biliyorum 32 inch kullanıyorum 1600x1200 de kullanırken düşman kafasını seçemiyordum.

4:3 1920x1440 oynaman lazım. Haftalardır ben de sorun yaşadım. ****Uzaktaki adamları seçemiyordum****
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Oyun içerisinde dediğim çözünürlüğün olması lazım. Eğer sende yoksa özel çözünürlük ile yapabilirsin.

Geri