Neler Yeni

Yardım 2K monitörde RTX 5060 Ti 16GB ekran kartı sorunsuz kullanılır mı?

1) Anakart yükseltmekten vazgeçtim.
2) RAM konusunda da dediğiniz gibi 1x 16GB GSKILL 6000MHz CL36 RAM seçeceğim. Gerekirse ilerde aynısından satın alıp dual RAM yaparım.
3) SSD konusunda hemfikiriz sanırım hocam. Kingston NV3 1TB iyidir. Değil mi?
iyidir bir hocamı etiketleyeceğim onunda fikirlerini alalım @jombo

2) RAM konusunda da dediğiniz gibi 1x 16GB GSKILL 6000MHz CL36 RAM seçeceğim. Gerekirse ilerde aynısından satın alıp dual RAM yaparım.
aynen öyle kaliteli 16 alıp ileride çiftlemek mantıklı olur ssd güzel tercih anakartta biostarın bir sıkıntı çıkaracağını sanmıyorum ama ileride dersenizki ben bu sisteme x3d takacağım çok düşük kalabilir anakart asus un modeli en azından ucundan kurtaracaktır

aynen öyle kaliteli 16 alıp ileride çiftlemek mantıklı olur ssd güzel tercih anakartta biostarın bir sıkıntı çıkaracağını sanmıyorum ama ileride dersenizki ben bu sisteme x3d takacağım çok düşük kalabilir anakart asus un modeli en azından ucundan kurtaracaktır
Çok dokunmayız biz kasaya hocam. 5-10 yılda bir anca genelde. Bir şey bozulmazsa vs tabii.

Çok dokunmayız biz kasaya hocam. 5-10 yılda bir anca genelde. Bir şey bozulmazsa vs tabii.
tamamdır hocam @jombo hocam bu bilgiyi dikkate alarak parça yükseltmesi önerecektir ozaman biostar mantıklı kalabilir

Merhaba,

Sergeant 7A-Game Garaj HAZIR SİSTEM

Bu sistemi özelleştirerek almayı düşünüyorum.

Soru:
Bu sistemi 2K monitör alarak rahatça kullanabilir miyim?
Yoksa 2K monitör satın almak hata mı?

Ek olarak, bunun üzerine sistemde 2-3 parçada özelleştirmeye gideceğim ve bu konuda da yardım almak isterim.
Anakart, RAM ve SSD parçalarında özelleştirme yapmak istiyorum.

Yardımcı olursanız sevinirim. :)
kullanılır

bütçene göre iyi tabii ki kingston renegade alabilirsen daha hoş olur , ana kartı yükseltmek zorunda değilsin evet , sistemdeki tek sorun 750w kaliteli psu yok ve 6000 cl30 ram yok. @ynsemreuzun arkadaşın dedikleri ile alırsan daha hoş olur.

bütçene göre iyi tabii ki kingston renegade alabilirsen daha hoş olur , ana kartı yükseltmek zorunda değilsin evet , sistemdeki tek sorun 750w kaliteli psu yok ve 6000 cl30 ram yok. @ynsemreuzun arkadaşın dedikleri ile alırsan daha hoş olur.
O halde, 1) Anakart yükseltmesi yapmıyorum.
2) RAM'i sadece GSKILL 1x 16GB 6000 MHz CL36 olanı seçtim.
3) SSD olarak ise Kingston NV3 1TB seçtim.

Bütçe yok.. :(
İleride RAM'in aynısını alıp 2x 16 GB yaparım. DUAL RAM yapmış olurum hocam.
Tamam mıdır? Böyle siparişi geçeceğim..

güzel fena değil alabilirsin hocam.

aynen öyle hocam kule fan almayı unutmayın bu arkadaş stok fanla çalışınca güçten kısıp sistemi darboğaz sokuyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

30 olsa daha tatlı olurdu ama 36 ya kadar kabul edilebilir değerdir hocam sonrasına pek sıcak bakmayız sıkıntı yok yüksek mhz iyidir 👍
güzel fena değil alabilirsin hocam.

aynen öyle hocam kule fan almayı unutmayın bu arkadaş stok fanla çalışınca güçten kısıp sistemi darboğaz sokuyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

30 olsa daha tatlı olurdu ama 36 ya kadar kabul edilebilir değerdir hocam sonrasına pek sıcak bakmayız sıkıntı yok yüksek mhz iyidir 👍
Şimdi bu kule tipi soğutucuyu sipariş ettim. Bunu çok önerdiler:

Aaa unuttum. Kasa konusunda ne diyorsunuz? Vento VG3400S mi yoksa Vento VG22A mı? Kesinlikle ve kesinlikle hangisini almalıyım? Sistemin özelleştirmelerinden kasa bölümünden bakmanızı rica edeceğim.
@jombo hocam?

@ynsemreuzun
@jombo

yep bende olsam bende bunu önerirdim hayırlı olsun.
Kasa konusunda ne diyorsunuz? Vento VG3400S mi yoksa Vento VG22A mı? Kesinlikle ve kesinlikle hangisini almalıyım? Sistemin özelleştirmelerinden kasa bölümünden bakmanızı rica edeceğim.
@jombo hocam?

Geri