2k Monitöre Geçmeliyim

MustafaaY

80+ Silver
Reaksiyon skoru
690
İ5 13400f ve Rx 6700 Xt li sistemim var güncel kullanmış olduğum 1080p va panel monitörümün renklerinden dolayı değiştirmeyi düşünüyorum. Almışken 2k alayım diyorum ama geçersem performans kaybım olacak. Kararsız kaldım. Bazı oyunları 1080 de oynasam görüntü kaybı çok olurmu? Asus Rog XG27AC S- MSI MAG 274QRF veya Philips 27m2n5500 düşünüyordum fiyatları çok artmış.

Son düzenleme:
6700 XT ile FSR açarsanız bence sorun olmaz 2K'da. Hatta açın zaten bu teknolojiler kullanmak için varlar 😁

2K monitörde evet 1080p çözünürlükte oynarsanız görüntüyü yadırgayabilirsiniz. İmkanınız varsa alın bence 2K monitör, her türlü geleceğe yatırım olur.

hiç masraf etme amd ayarlarında görüntü ölçeklendirme var onu aç 2k yap ekranı oyunlardada 2k ya yükseltebiliyosun bu şekilde masraf etmene değmez %90 oranında başarılı görüntü veriyor

hiç masraf etme amd ayarlarında görüntü ölçeklendirme var onu aç 2k yap ekranı oyunlardada 2k ya yükseltebiliyosun bu şekilde masraf etmene değmez %90 oranında başarılı görüntü veriyor
Arkadaş Goruntu için değil Panelinden dolayı değiştirmek istiyor Her turlu alacak Monitor nasil masraf etmesin

Ölçeklendirmeye bakmadım hiç eve gidince deneyeyim.
Arkadaş Goruntu için değil Panelinden dolayı değiştirmek istiyor Her turlu alacak Monitor nasil masraf etmesin
Evet panelden memnun değilim monitörü alalı 3 seneyi geçti renkler soluk ve hiç canlı değil bu modeli kullanıyorum https://amzn.eu/d/fIIhMXG
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

6700 XT ile FSR açarsanız bence sorun olmaz 2K'da. Hatta açın zaten bu teknolojiler kullanmak için varlar 😁

2K monitörde evet 1080p çözünürlükte oynarsanız görüntüyü yadırgayabilirsiniz. İmkanınız varsa alın bence 2K monitör, her türlü geleceğe yatırım olur.
almayı düşünüyorum da hatta nb f80 alıp onun yardımıyla 1080 monitöre geçip iki monitor şeklindemi kullansam diyorum kafam karışık bu monitörden memnun değilim hiç yeni monitör almışken 2k alayım diyorum ama performanstan gidecek.

Son düzenleme:
hacı onu bende yapıyorumda 2k monitör performansı vermiyor biraz keskin oluyor sadece görüntü pekte işe yaradığı söylenemez.

İ5 13400f ve Rx 6700 Xt li sistemim var güncel kullanmış olduğum 1080p va panel monitörümün renklerinden dolayı değiştirmeyi düşünüyorum. 2k geçersem performans kaybım olacak. Oyunları yüksek ayarlarda 1080p +100fps mı oynamak yoksa 2k orta-yuksek ayarlarda 50-60 FPS mı oynamak daha mantıklı olur? bunun içine fsr vs katmıyorum kararsız kaldım. Bazı oyunları 1080 de oynasam görüntü kaybı çok olurmu
İşlemci aynı ekran kartım 4060'ti 16 GB monitörüm 2k herhangi bir drop vs olmadan istediğim oyunu oynuyorum tavsiye ederim

Oled e para kalmadı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Maks 13 taş catlarsa 15 bin olabilir
Geçen 19kya Samsung g6 oled vardı forumda paylaştılar ama bitti indirim heralde

İ5 13400f ve Rx 6700 Xt li sistemim var güncel kullanmış olduğum 1080p va panel monitörümün renklerinden dolayı değiştirmeyi düşünüyorum. 2k geçersem performans kaybım olacak. Oyunları yüksek ayarlarda 1080p +100fps mı oynamak yoksa 2k orta-yuksek ayarlarda 50-60 FPS mı oynamak daha mantıklı olur? bunun içine fsr vs katmıyorum kararsız kaldım. Bazı oyunları 1080 de oynasam görüntü kaybı çok olurmu

4 ay önce 1080p'den 2K'ya geçtim. Sadece monitörüm büyüdü.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,163,746
Üyeler
184,826
Son üye
mtn1543
Geri