2k Samsung monitör almalımıyım

Monitör 1000R kavise sahip
Yani kavis gibi kavis
HDR600
240Hz
1440P
QLED

E abi beleş mi versinler bunu?
144 hz ile 240hz arası çok fark yok ben bir monitöre 5.000 Tl vermem istediği kadar kavisli olsun bir monitöre 5.000Tl verilmez 1440p olup daha ucuz monitörler var aaa durun bir dakika dolar 8 lira değil mi tamam normal o zaman ama daha ucuzu bulunur

144 hz ile 240hz arası çok fark yok ben bir monitöre 5.000 TL vermem istediği kadar kavisli olsun bir monitöre 5.000Tl verilmez 1440p olup daha ucuz monitörler var aaa durun bir dakika dolar 8 lira değil mi tamam normal o zaman ama daha ucuzu bulunur
Ya Arda,
1000R
240HZ
QLED ve HDR600 BAK EN ÖNEMLİLERİ BUNLAR 3000TL YE ALACAĞIN MONİTÖRDE BUNLARI BULAMAZSIN ABİ NEDEN ANLAMIYORSUNUZ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Alayının almayımmı kafan karıştı yaw
Bana kalırsa, işlemciyi satman iyi olur, monitörden biraz kısarsın R7 5800X alırsın rahat rahat kullanırsın. Ya da bu monitörü alır harika özelliklere sahip olur ama çok az bir darboğazla dropsuz oyun oynarsın.

Ya Arda,
1000R
240HZ
QLED ve HDR600 BAK EN ÖNEMLİLERİ BUNLAR 3000TL YE ALACAĞIN MONİTÖRDE BUNLARI BULAMAZSIN ABİ NEDEN ANLAMIYORSUNUZ?

Bana kalırsa, işlemciyi satman iyi olur, monitörden biraz kısarsın R7 5800X alırsın rahat rahat kullanırsın. Ya da bu monitörü alır harika özelliklere sahip olur ama çok az bir darboğazla dropsuz oyun oynarsın.
farklı monitör alalım o zaman darboğaz ne kadar olurki 4K alalım olmadı da kavisli güzel model yok

farklı monitör alalım o zaman darboğaz ne kadar olurki 4K alalım olmadı da kavisli güzel model yok
%10 civarı olacaktır. Çok bir şey yapmaz. Alınabilir bence. Yerinde olsam bu monitörü alırım cidden çok sağlam

HDR10 var bunda :/
Üzmez ama HDR600 🆎

%10 civarı olacaktır. Çok bir şey yapmaz. Alınabilir bence. Yerinde olsam bu monitörü alırım cidden çok sağlam

Üzmez ama HDR600 🆎
birde laptop alacağım bütçe 10 11 civarı iç mimar kardeşim onada önerrrmsn

Üzmez ama HDR600 🆎
ikisinin farkı sadece hz degilmi yani?

Geri