K kepenss 80+ Bronze Katılım 23 Şubat 2021 Mesajlar 787 Dahası Reaksiyon skoru 199 İsim Mert Can 9 Ekim 2024 #14 eren28tr yazmış: Arkadaşım ben ne yazdım Türkçen yok mu senin? Oddsey g6 modeli oddsey G3-g5 modeli gibi ghosting sorunlu değil bak anlamadın diye tekrar yazıyorum oddsey serisinin hepsi ghosting sorunlu değil araştırmadan yanlış bilgi verme. Devamı için tıklayın... g6 va panel olan mı?
eren28tr yazmış: Arkadaşım ben ne yazdım Türkçen yok mu senin? Oddsey g6 modeli oddsey G3-g5 modeli gibi ghosting sorunlu değil bak anlamadın diye tekrar yazıyorum oddsey serisinin hepsi ghosting sorunlu değil araştırmadan yanlış bilgi verme. Devamı için tıklayın... g6 va panel olan mı?
Einstein 80+ Platinum Katılım 18 Mayıs 2024 Mesajlar 10,768 Dahası Reaksiyon skoru 2,398 Konum İstanbul İsim Eren 9 Ekim 2024 #15 kepenss yazmış: g6 va panel olan mı? Devamı için tıklayın... evet va panel ama renk olarak ips monitörlerle yarışıyor öneririm.
kepenss yazmış: g6 va panel olan mı? Devamı için tıklayın... evet va panel ama renk olarak ips monitörlerle yarışıyor öneririm.
K kepenss 80+ Bronze Katılım 23 Şubat 2021 Mesajlar 787 Dahası Reaksiyon skoru 199 İsim Mert Can 10 Ekim 2024 #16 eren28tr yazmış: evet va panel ama renk olarak ips monitörlerle yarışıyor öneririm. Devamı için tıklayın... curved olması düşündürüyor beni bırazcık da , hiç curved kullanmadım. daha sonra sıkar mı bilemiyorum
eren28tr yazmış: evet va panel ama renk olarak ips monitörlerle yarışıyor öneririm. Devamı için tıklayın... curved olması düşündürüyor beni bırazcık da , hiç curved kullanmadım. daha sonra sıkar mı bilemiyorum