Neler Yeni

❌İndirim Bitti! 2K Viewsonic VA Monitör 5500 TL

GirayHan

80+ Platinum
forum enteresan hale geldi biri geldi geçen balparmak glikozlu ben arıcıyım 18 ton bal satıyorum diyerek en iyi ödülleri olan market balını kötüledi. bugün bir tanesi de en eski köklü monitör üreticisine çöp falan diyor. toplumca ruh sağlığımız bozuldu sanırım:kekw:

GirayHan

80+ Platinum
Uzmanımız ürünün çöp olduğunu açıkladı arkadaşlar,almadan önce bi düşünün
bende bir tane viewsonic var sanırım 15 yıllık falan bahçeye kamera bağlattım monitör lazım oldu taktım vga soketi verdim startı kasaya çalıştı. baktım şöyle bir kendisine. beraber yaşlandık kardeş hala çalışıyorsun dedim

tabii efendim dedi.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Böylelerini engelleye engelleye kendime temiz bir ortam oluşturuyorum forumda :D
iyi hatırlattın bende engelledim tşkrler:kekw:

emreturk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
203
İsim
Emre
bende bir tane viewsonic var sanırım 15 yıllık falan bahçeye kamera bağlattım monitör lazım oldu taktım vga soketi verdim startı kasaya çalıştı. baktım şöyle bir kendisine. beraber yaşlandık kardeş hala çalışıyorsun dedim

tabii efendim dedi.

iyi hatırlattın bende engelledim tşkrler:kekw:
maşallah Allah uzun ömür versin😅

GirayHan

80+ Platinum
modlar harika çalışıyor. hemen forum kurallarını okumaya gitmiş

1697638705554.png

emreturk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
203
İsim
Emre

GirayHan

80+ Platinum

TerzP

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
153
İsim
S
Hocam şu an kullandıgım monitör bu ve %90 ölü pixel var bu monitör panelinde, satıcı 1 ölü pixeli bile iade alacağını garanti ediyorsa satın alın derim. Ben amazondan almıştım bu ürünü geçen sene bu zamanlarda ve ürünün ortasında ölü ve sanırım silik pixel diye tabir edilen şeyden vardı ve ekranın ortasına geliyordu. İlk ürünü geri kargoladım amazona 2.sinde de ölü pixel vardı ve ekranın sol alt köşesine denk geliyordu. Monitör ihtiyacımdan ve çok rahatsız etmemesinden ötürü ürünü kullanmaya devam ettim. Ama ölü pixelin konumunun nereden çıkacağı tamamiyle bir piyango alacak arkadaşların dikkatine.

ben ips panelden daha çok va tercih ediyorum. bence karma kullanım için harika bir panel. ışıkları kapattığımda gayet güzel film izliyorum. siyahlar daha siyah karanlık sahnelerde daha göz alıcı.

bu monitörü aldın sıfır geldi kutuyu açtın ve bozuk çıktı ? doğru mu anladım ? açık konuşmak gerekirse doğru anladıysam bu bana pek inandırıcı gelmedi viewsonic gibi köklü bir firmadan bahsediyoruz çünkü. argesi olan bir kaç bin mühendis çalıştıran monitör üreticilerinin en eskisinden diyebileceğimizden hani.
Ürünü amazondan sipariş verdim ve 2 kez ölü pixelli şekilde geldi. Satıcı amazon.com.tr idi hocam. Firmalar hata yapabiliyor , viewsonice yazdığımda ürünü kargolamam istendi . Kargolarsam sanırım belli bir oranın üzerindeyse sıfırını veriyorlardı ama kargoda hasar alma ihtimalini göze almadım ve göndermedim.

YusufTheBolt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,097
İsim
Yusuf Eyili
üretim teknolojisi ve kullanım amaçları ips ve va panelin farklıdır.

özetlemek gerekirse va panelde kontrast yüksek siyahlar daha siyah
ips'de ise renk doğruluğu daha hızlı tepki süresi ve yenileme hızı yukarda.

kişinin kullanım amacına göre değişiyor.
VA panelde siyahlar daha mı siyah? Ya yalan yada benim monitör çok kötü :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,051,944
Üyeler
167,031
Son üye
mami_shits
Top Bottom