Neler Yeni

❌İndirim Bitti! 2K Viewsonic VA Monitör 5500 TL

Nquyen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,909
İsim
Selim
👍 görüntü
forum enteresan hale geldi biri geldi geçen balparmak glikozlu ben arıcıyım 18 ton bal satıyorum diyerek en iyi ödülleri olan market balını kötüledi. bugün bir tanesi de en eski köklü monitör üreticisine çöp falan diyor. toplumca ruh sağlığımız bozuldu sanırım:kekw:
Bu arada balparmak hakkında doğru demiş ama Gine de siz bilirsiniz 👍

TerzP

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
153
İsim
S
bende bir tane viewsonic var sanırım 15 yıllık falan bahçeye kamera bağlattım monitör lazım oldu taktım vga soketi verdim startı kasaya çalıştı. baktım şöyle bir kendisine. beraber yaşlandık kardeş hala çalışıyorsun dedim

tabii efendim dedi.
Mesaj otomatik birleştirildi:

iyi hatırlattın bende engelledim tşkrler:kekw:
Aynı durum bende de mevcut hocam :D 10 seneden uzun bir süredir ViewSonic kullanıcısıyım ve hala taş gibidir 10 senelik monitörüm ama bu panelde bunu yaşamak ciddi anlamda üzdü beni.

Asıl bu fiyata alacağın ips çöp olur. Sınırsız bütçede ips iyi olabilir. Fiyat 5500tl olduğunda va lar ips den daha iyi olabiiliyor 10-15 sene önce tn ve va lar çok kötüydü şimdilerde va ve tnler eskiye göre çok daha iyi ama sizin bilgiler 10-15 sene öncesinde kalmış çöp bilgiler.

thepublicman

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,370
İsim
Kadir
*IPS alamayınca Va panel övme itemleri
Bu fiyata IPS bulamazsın 2K ayrıca buna çok güldüm düzelttin tam ekran görüntüsü alamadım 😂
Panelinden çok panelin kalitesi önemli arkadaşlar. Sağımda Dell TN panel monitör var bugüne kadar kullandığım VA monitörlerin hepsine taş çıkarır görüntü kalitesi açısından bu kadar iyi olmasını da beklemiyordum yeni bir modelde değil ama Benq da kullandım TN renkler çok başarısızdı çünkü monitörü kullanan adam FPS oynasın diye tasarlanmış.
Monitörün ne için tasarlandığı önemli panelin kalitesi de çok önemli Asus VG279Q1R kullandım sözde IPS panel TN panel monitörler bile daha iyiydi görüntü kaltesi açısından VA panel monitörüm yanında taş gibi duruyordu daha iyiydi.

Ekler

• Screenshot_21.jpg
    Screenshot_21.jpg
    7 KB · Hit: 59
Son düzenleme:

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,787
İsim
Kerem Çavuş
VA panelde siyahlar daha mı siyah? Ya yalan yada benim monitör çok kötü :D
Va panel kullanmayıp sadece ips kullanan biri va nın siyahının daha iyi olduğunu bilmez adama yüklenmeyin boşa :) tabi ben yine de ips tercih ederim fakat bu fiyata 1080p monitör almak yerine değerlendirilebilir

n7cati

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,212
İsim
Necati
va panel çok iyi değil fakat hikayeli oyun oynuyorsanız , dizi film izliyorsanız kesinlikle alınır diğer 2k 165 hz 27 inç monitörlere göre baya uygun fiyatı. Bunu alırsanızda fps oyunu oynamanız pek uygun olmaz hem kavisli hemde va panel olduğundan dolayı ghosting yaşarsınız .
Mesaj otomatik birleştirildi:

VA panelde siyahlar daha mı siyah? Ya yalan yada benim monitör çok kötü :D
Evet hocam va panellerde siyahlar gerçekten tam siyah gibi görünüyor yorumu yazan kişi doğru söylemiş. Bende eskiden va panel vardı siyahlarda monitör kapalı gibi görünüyordu. Şuan ips var ama tam siyah olarak görünmüyor.

AGUMBA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
871
İsim
Sercan GÖKALP
Şu yazdıklarının forum kültüründe hiçbir yeri yok. Bir şey kötüyse gerekçelerini de yazarsın ki bilgilensin insanlar. Dümdüz çöp yazıp negatif basma insanlara.
Sonra bunlara beyin emojisi atınca biz sıçlu oluyoruz... Bide şey tipler var ya bu fiyata bu alınmaz diyor ama herhangi bir alternatif te belirtmiyor kendisi beyefendi

YusufTheBolt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,097
İsim
Yusuf Eyili

korro

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
417
İsim
Koray Yıldız
Monitörün ne için tasarlandığı önemli panelin kalitesi de çok önemli Asus VG279Q1R kullandım sözde IPS panel TN panel monitörler bile daha iyiydi görüntü kaltesi açısından VA panel monitörüm yanında taş gibi duruyordu daha iyiydi.
neyini gördün ki kardeş böyle tak diye laciverte boyadın monitörü? ben de aldım bikaç gün önce 5k verip memnunum valla (FPS oyuncusu değilim bu arada, RPG vs. oynarım film dizi izlerim)

thepublicman

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,370
İsim
Kadir
neyini gördün ki kardeş böyle tak diye laciverte boyadın monitörü? ben de aldım bikaç gün önce 5k verip memnunum valla (FPS oyuncusu değilim bu arada, RPG vs. oynarım film dizi izlerim)
Renklerini IPS panele göre kalitesini beğenmedim beğenmediğimi belirtemez miyim bence çok kötü renkleri? Şuan Asus TUF Gaming VG27AQ kullanıyorum ikisi de IPS ama bu ayrı bir seviye. Çok fark var oyuncu türüyle de alakası yok dediğimin

Top Bottom