Neler Yeni

❌İndirim Bitti! 2K Viewsonic VA Monitör 5500 TL

Tefnut

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
353
İsim
John Smith
Yüksek fps ile oyun oynayan fast IPS veya TN tercih eder, benim gibi daha çok film-dizi için pc açan arada hikayeli veya strateji oyunları oynayan casual kullanıcılar VA tercih eder. O çöp bu çöp cahil olmayalım. Bu fiyata IPS al bakalım glowdan ekranı görebiliyor musun?

korro

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
417
İsim
Koray Yıldız
Renklerini IPS panele göre kalitesini beğenmedim beğenmediğimi belirtemez miyim bence çok kötü renkleri? Şuan Asus TUF Gaming VG27AQ kullanıyorum ikisi de IPS ama bu ayrı bir seviye. Çok fark var oyuncu türüyle de alakası yok dediğimin
zevkler ve renkler tartışılmaz tabii, gerçi bütçe de çok önemli ve çok ekran deneyimlemiş olmak vs vs

ereğli

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
murat
havada karada denizde her ortamda va paneli tek geçerim . tn cok solukken ıps gereksız canlı renkler verir. kaliteli bi va panel gözü yormaz. bende astigmat var ve ıps panel gözümü yoruyor gereksiz canlı.

Furkan²

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,343
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
Bu monitöre de sahibim 5500TL'ye alınır. Panel kalitesi kötü değil, iş görür zaten 1080P'den geçen ve giriş seviyesi monitör kullananlar çağ atlamış olur, ghosting haliyle var ama ghostingden rahatsız olan sayısı az.

Top Bottom