banggooda gelsin bende alcam tiger longtengi. aliexpresste çok vergi çıkıyorBöyke çakmaya can kurban
banggooda gelsin bende alcam tiger longtengi. aliexpresste çok vergi çıkıyorBöyke çakmaya can kurban
3Dconnexion wireless kullanıyorum ama iş için![]()
1600e 2.el gpx temızınden 400e aquacontrol+ yada 1300e katana superlıght sıfır 700e cosmıcpad 2.el temız vardı sahıbındende daha sıfır hıc kullanmamış cosmıc pad hepsıne bın basar haberın olsunBaşlıkta belirttiğim gibi mouse ve mouse pad arıyorum. Ancak atıyorum steelseries mouse steelseries mouse pad ikilisi gibi istiyorum ileride yanına klavye de alacağım hepsi bir markanın ürünü olması iyi olur mousepadi de şimdilik küçük olması yeterli ileride klavye ile mousepad de alacağım şimdilik büyük mousepade yerim yok
Katana superlight 2300 dostum sarı siteyle de uğraşmak istemiyorum açıkçası1600e 2.el gpx temızınden 400e aquacontrol+ yada 1300e katana superlıght sıfır 700e cosmıcpad 2.el temız vardı sahıbındende daha sıfır hıc kullanmamış cosmıc pad hepsıne bın basar haberın olsun
fury z bile aerox 3'ten daha iyi
Klassa longteng alabilirsinHeavy yerine bunu alsam daha iyi olmaz mı
SteelSeries Qck Medium Prism - 2 Bölgeli RGB Aydınlatma - Gaming Mousepad https://www.amazon.com.tr/dp/B07K2J7K8Q/ref=cm_sw_r_apan_i_CSVXJPTRFV3GQJ719CSG?psc=1
Aynı fiyat
Kendi sitesinden alıcaksın sari sitede uğraşcak bişey yokki direk sipariş veriyon zaten bişey olursa iade oluyo direkKatana superlight 2300 dostum sarı siteyle de uğraşmak istemiyorum açıkçası
Sen bilirsin tabi de en iyi yapacağin şey katana ve sari siteden cosmicpad bence katana 1250ye aldı biri daha dün vergi her şey dahilKatana superlight 2300 dostum sarı siteyle de uğraşmak istemiyorum açıkçası