berkanskrmn
80+
- Reaksiyon skoru
- 3
kral 500 tl bandında bildiğin güzel bir saat var mıalınmaz ekran kasa oranı vs kötü alabiliyorsanız watch se
kral 500 tl bandında bildiğin güzel bir saat var mıalınmaz ekran kasa oranı vs kötü alabiliyorsanız watch se
Apple Watch 7 tanıtıldı.F\P olursa güzel olur menüleri akıcı olsun lütfen.
not: bütçemi 1 lira bile aşamam arkadaşlar
akıllı saat mi normal mi ? bileklik olur mu ?kral 500 TL bandında bildiğin güzel bir saat var mı
kral 500 TL bandında bildiğin güzel bir saat var mı
akıllı saatakıllı saat mi normal mi ? bileklik olur mu ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
akıllı saat mi normal mi ? bileklik olur mu ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
akıllı saat
Apple Watch'dan şaşma.fiyatı 2 binden fazladır hocam
400 dolarmış. Bunun vergisi osu busu felan bayağı pahalı oluyor 2 bine bulunmaz.fiyatı 2 binden fazladır hocam
Apple Watch'dan şaşma.
Huawei watch gt2 var bi tanıdığım kullanıyor gayet güzel sesli konuşma falan da var sanırım.F\P olursa güzel olur menüleri akıcı olsun lütfen.
not: bütçemi 1 lira bile aşamam arkadaşlar
alınır diye biliyorum. ben alırken ikisi de aynı paraydı. apple 500 daha koydu üstüne. huawei'in 500 lira fiyat düştü.iphone 7 kullanıyorum. Apple Watch 3 serisi iyi midir peki?
Pek tercih edeceğim bir saat olmazdı fakat bu saatin kötü olduğu anlamına gelmiyor.hocam haklısınız ama yapabileceğim bir şey yok. Gt2 pro nasıldır sizce? Biraz sonra mediamerkttan bakacağım ama ilk izlenimlerime göre kötü bir saat değil gibi. Sadece menülerinin akıcı olmadığını söylüyorlar