2m hangı araba alınır

Reaksiyon skoru
18
Bütçe
2000000
merhaba sizce 2m civarına şuan hangi arabayı almak mantıklı aklımdakiler
mercedes c200
audi a5 a4
508 2023
bunun dışında aklıma gelmedi bunlar dışındada onerebililrsiniz ama öncelik bunlar

ben olsam A4 alırdım 2020 modelleri var 2-2.2 milyon arasına düşük km hatasız dizel

Tarzına bağlı ve tek mi kullancan aile icin mi

mercedes c200
audi a5 a4
508 2023
bunun dışında aklıma gelmedi bunlar dışındada onerebililrsiniz ama öncelik bunlar
en kötü mercedes en kral audi bmwden daha iyidir al yeni kasa c200 geç bende 21 model e300 var böyle bir şey yok ya anlatamam yani

Üzerinde 970bin tl koyup A4 sedan 45tfsi alabilirsiniz hayranıyım kendilerinin.

babam için bakıyorum onunda hep bir mercedes hayali var benimde çok hosuma gidiyor
Post automatically merged:

malesef az bir para değil
bence mercedes alın geçin 200 yazmışım düzelttim e300 var bende böyle bir şey yok ya hatta satıp üstüne koyup s serisi almayı düşünüyorum o kadar çok rahat konforlu arabadır mercedes arabaların kralıdır üstüne tanımam yani c serisini geçtim a serisi bile olsun mercedes olsun derim ben size kalmış ama ben olsam c serisi alırdım

babam için bakıyorum onunda hep bir mercedes hayali var benimde çok hosuma gidiyor
Post automatically merged:

malesef az bir para değil
bu fiyata ya sıfır suv ya da temiz a6 alır geçerim.

bu fiyata ya sıfır suv ya da temiz a6 alır geçerim.
sıfır suv ne alacaksın? abidik gubudik arabalar gelecek sıfır audi bana göre a6 dan başlar a6 ve üzeri olursa a6 çok güzel araba ama ben yinede mercedes alırım

mercedes c200
audi a5 a4
508 2023
2023 a200 ya da şişirme fiyat yoksa ikinci el c200 serisi 👍 bundan 6 ay önce deseydin pejo onerirdim çünkü al sata hemen gidiyor ama şuan piyasa ölü ve 0 arabalara indirim geliyor bu yüzden beklemede kalın bence

s400 alırım diyorum :D benim araba 5 etse üstüne 7 milyon koymam lazım böyle para yok ya :D

Ekler

• Screenshot_13.png
    Screenshot_13.png
    642.9 KB · Hit: 132
sıfır suv ne alacaksın? abidik gubudik arabalar gelecek sıfır audi bana göre a6 dan başlar a6 ve üzeri olursa a6 çok güzel araba ama ben yinede mercedes alırım
mercedesler bütçeyi bir tık aşmıyor mu hocam.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,791
Üyeler
190,976
Son üye
Demonofhell
Geri