2miners ETH Current hashrate 0 göstermesi

LeFrain

80+
Reaksiyon skoru
0
2miners'ta biraz zamandır eth kazmaya çalışıyorum ancak current hashrate çoğu zaman 0 gözüküyor. Tabi kazancım da olması gerekenin 3 te 1 inde kalıyor. Bunun nedeni nedir ve nasıl düzeltilebilirim. Rx570 8gb MSI Armor ekran kartına sahibim ayrıca etherminer da kısmen daha normal rakamlar kazanıyorum ancak borsaya aktarırken kesinti olmaması için 2miners kullanmak istiyorum. Bakınız 9.13-9.30 arası gibi.
2miners hashrate.PNG

2miners'ta biraz zamandır eth kazmaya çalışıyorum ancak current hashrate çoğu zaman 0 gözüküyor. Tabi kazancım da olması gerekenin 3 te 1 inde kalıyor. Bunun nedeni nedir ve nasıl düzeltilebilirim. Rx570 8gb MSI Armor ekran kartına sahibim ayrıca etherminer da kısmen daha normal rakamlar kazanıyorum ancak borsaya aktarırken kesinti olmaması için 2miners kullanmak istiyorum. Bakınız 9.13-9.30 arası gibi.Alıntıyı görüntüle
@Revainer

2miners'ta biraz zamandır eth kazmaya çalışıyorum ancak current hashrate çoğu zaman 0 gözüküyor. Tabi kazancım da olması gerekenin 3 te 1 inde kalıyor. Bunun nedeni nedir ve nasıl düzeltilebilirim. Rx570 8gb MSI Armor ekran kartına sahibim ayrıca etherminer da kısmen daha normal rakamlar kazanıyorum ancak borsaya aktarırken kesinti olmaması için 2miners kullanmak istiyorum. Bakınız 9.13-9.30 arası gibi.Alıntıyı görüntüle
Günlük kazanç ne kadar şuan? “Reported” değeri normal gibi ama havuz veya karttaki bir sorun yüzünden bu şekilde oluyor olabilir.

Bazen normal bazen 1 saat hiç kazmıyor. Mesela bugün 12 saatte 0.0003 kazdı. Ether mine havuzunda ki değer yakın.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Günlük kazanç ne kadar şuan? “Reported” değeri normal gibi ama havuz veya karttaki bir sorun yüzünden bu şekilde oluyor olabilir.
Kartta sorun yok gibi sıcaklık olarak değerler yukarıda yazdığım gibi.

@Doktor :Sizi yetkili departmana bağlıyorum lütfen hatta kalınız.
@Revainer

Revanier: Nedir sorununuz efendim?
KS: 2miners'ta biraz zamandır eth kazmaya çalışıyorum ancak current hashrate çoğu zaman 0 gözüküyor. Tabi kazancım da olması gerekenin 3 te 1 inde kalıyor. Bunun nedeni nedir ve nasıl düzeltilebilirim. Rx570 8gb MSI Armor ekran kartına sahibim ayrıca etherminer da kısmen daha normal rakamlar kazanıyorum ancak borsaya aktarırken kesinti olmaması için 2miners kullanmak istiyorum. Bakınız 9.13-9.30 arası gibi.
Revanier: Sizi bir üst departmana aktarıyorum, lütfen bekleyiniz hatta.
@RevDeisDou

Geri