Gaming PC TAVSİYE

m3lihxdd

80+
Reaksiyon skoru
0
Hocam öncelikle s.a ben ve arkadaşım 2 tane bilgisayar topladık kendi bütçelerimiz ile sizden isteğim fotolardaki özelliklere bakıp iyi kötü öneri ve tavsiyelerinizi yapmanız en ufak bir yorum bile bizim için değerlidir.

Not:

İki bilgisayar için bütçeler sınırdadır, bütçede artma maalesef söz konusu değildir.

Ekler

• BİLGİSAYAR 1.webp
    BİLGİSAYAR 1.webp
    31 KB · Hit: 33
  • BİLGİSAYAR 2.webp
    BİLGİSAYAR 2.webp
    28.7 KB · Hit: 31
Hocam öncelikle s.a ben ve arkadaşım 2 tane bilgisayar topladık kendi bütçelerimiz ile sizden isteğim fotolardaki özelliklere bakıp iyi kötü öneri ve tavsiyelerinizi yapmanız en ufak bir yorum bile bizim için değerlidir.

Not:

İki bilgisayar için bütçeler sınırdadır, bütçede artma maalesef söz konusu değildir.
şimdi bütçeler 65 bin ve 85 bin mi

Not:

Bütçenizin kısıtlı olduğunu söylüyorsunuz ama 2. Sistemde 9070xt gibi bi karta 7500F işlemci olmamamış ha besler mi beslek lakin ileri zamanda sıkıntı yaşayabilirsiniz

7500f işlemci neden 15k yazıyor :D

Not:

1. sistem

https://www.akakce.com/ram/en-ucuz-...r-6000d564l30s-16g-ddr5-fiyati,838527269.html 2 adet

79 bin lira tuttu anakart isteğe göre değişebilir diğer arkadaşlar da önerisini sunabilir

2. sistem
ilk sistemdeki kasa PSU işlemci ve anakart değişecek

Çok yanlış var sistemde tavsiye almadan toplamayın. Anakart ramler nerdeyse hepsi çok kötü seçimler

Geri