Neler Yeni

3.000₺ Klave Önerisi

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Mevzi
Bütçe
3000
Genelde fps oyunları oynuyorum,aradığım önemli özellikler:
-100% boyut, numpadler Squad oynarken radyo kanallarinda iletişim kurmam için lazım
-Mekanik, LoL'de kombo yaparken iş yapar.
-Uzun ömürlü, bi 2 sene sorun çıkarmadan işimi görse yeter. Sonra model yükseltiriz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Eyüp
zaten kalmadıki üretimi bitti aula f75in de

angel_eye

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,267
İsim
Yunus Emre Karataş
İlgilendiği Kategoriler
Hazır Sistemler, Donanım
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Eyüp

Thadox

80+ Bronze
1 yıldır Rog Strix Scope Rx kullanıyorum F/P mi orasını bilemem ama oldukça memnunum beni hiç üzmedi. Özellikle klavyede ki usb girişi gamepadi kablolu kullanmak istediğimde vs çok kullanışlı oluyor. RGB olarak gerçekten çok çeşitli ve bazı uygulamalar ile senkron çalışıyor (opera gx ve mk11 de çok güzel). Tuşları çok hassas olduğu için alışmam biraz zaman almıştı.

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Mevzi
1 yıldır Rog Strix Scope Rx kullanıyorum F/P mi orasını bilemem ama oldukça memnunum beni hiç üzmedi. Özellikle klavyede ki usb girişi gamepadi kablolu kullanmak istediğimde vs çok kullanışlı oluyor. RGB olarak gerçekten çok çeşitli ve bazı uygulamalar ile senkron çalışıyor (opera gx ve mk11 de çok güzel). Tuşları çok hassas olduğu için alışmam biraz zaman almıştı.
Hocam f4 e kadar tuş desteği olmasa cidden güzelmiş. Ama bütçeyi 800 daha çıkartıp II modelink düşünebilirim ilerde. Teşekkürler.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,020,738
Üyeler
161,743
Son üye
kadbrprm
Top Bottom