Kalemi 1000 lira bana pahalı geldi daha ucuz bir kalem varsa bekli onu alabilirim.Tartışmasız İPad 8. Nesil. Bütçe olunca da bir Apple Pencil al. Defter gibi kullanırsın üniversite de.
Kalem zorunlu değil zaten, normal kullanımda "bence" gereksiz. Ancak üniversite de çok iş görüyor. Defter gibi kullanabiliyorsun, çok kullanışlı.Kalemi 1000 lira bana pahalı geldi daha ucuz bir kalem varsa bekli onu alabilirim.
bu arada bence gerek yok zaten ve siz galiba 2.nesil diyorsunuz ama onlar çerçevesi ince ekranında tuş olmayan ipadlerde destekli. Sadece 1.nesil uyumluKalemi 1000 lira bana pahalı geldi daha ucuz bir kalem varsa bekli onu alabilirim.
Not tutma ve resim derdim olsa alırdım ama pek işime yaramaz. Tavsiyeleriniz için teşekürlerbu arada bence gerek yok zaten ve siz galiba 2.nesil diyorsunuz ama onlar çerçevesi ince ekranında tuş olmayan ipadlerde destekli. Sadece 1.nesil uyumlu
Ben de alacaktım kalem ama sonra vazgeçtim iyi ki de vazgeçtim. Gereksiz yere almış olurdum. Çünkü kalemlik işim yok. Yoksa alsam Pişman olurdum o kadar para verdim diye.Not tutma ve resim derdim olsa alırdım ama pek işime yaramaz. Tavsiyeleriniz için teşekürler
Bütçeniz varsa kesinlikle 128 alın.Sizce 4 bin liraya 128gb mi alsam bilemedim
Bütçeniz varsa değer 32gb az.Sizce 4 bin liraya 128gb mi alsam bilemedim
Ben şöyle yapardım, 2.elden uygun fiyata 128gb iPad 8. Nesil alırdım, üstüne Apple Pencil alırdım.Sizce 4 bin liraya 128gb mi alsam bilemedim