3.000TL bütçe Mouse önerisi

asd341

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
110
Laptopu yeni aldım daha elime ulaşmadı ama yavaş yavaş diğer eksiklerimi tamamlamak istiyorum. Şu an kullanmak için ne farem var ne klavye ne kulaklık ne mouse pad. Evde ki eski bozulan PC'de Scyrox V8 kullanıyordum, bence tek eksisi rekabetçi moduna alınca şarjının hızlı bitmesi.

Tutuş şeklim bazen claw bazen palm.

3.000TL bütçe belirledim. Fare için +100 -100 olabilir.
Azıcık forumlara gezdiğimde genelde.

MCHOSE L7 Ultra Black 8K ya da Pro'su (Pro'su ile ultrası arasındaki fark nedir?)
ATK'lar öneriliyor.
Waızowl ogm markasıda ilgili çekiyor.

Farelerin özelliklerine baktığımda.
3950 sensör daha iyisi var mı bilmiyorum.
Nordic52840 mcu.
Ttc Gold tekerlek kodlayıcı vs. özelliklerini görüyorum.
Sağ ve sol tıklama switchi olarak optikler mi daha iyi hızlıdır yoksa Omron Kailh switchler mi?

FPS oyunları hikayeli oyunlar oynayacagım klasik herkes ne yapıyorsa.
Önerilere açığım.
Daha alacağım fareyle uyumlu mouse pad bakacağım.

Merak ettiğim bir konu

Laptopu yeni aldım daha elime ulaşmadı ama yavaş yavaş diğer eksiklerimi tamamlamak istiyorum. Şu an kullanmak için ne farem var ne klavye ne kulaklık ne mouse pad. Evde ki eski bozulan PC'de Scyrox V8 kullanıyordum, bence tek eksisi rekabetçi moduna alınca şarjının hızlı bitmesi.

Tutuş şeklim bazen claw bazen palm.

3.000TL bütçe belirledim. Fare için +100 -100 olabilir.
Azıcık forumlara gezdiğimde genelde.

MCHOSE L7 Ultra Black 8K ya da Pro'su (Pro'su ile ultrası arasındaki fark nedir?)
ATK'lar öneriliyor.
Waızowl ogm markasıda ilgili çekiyor.

Farelerin özelliklerine baktığımda.
3950 sensör daha iyisi var mı bilmiyorum.
Nordic52840 mcu.
Ttc Gold tekerlek kodlayıcı vs. özelliklerini görüyorum.
Sağ ve sol tıklama switchi olarak optikler mi daha iyi hızlıdır yoksa Omron Kailh switchler mi?

FPS oyunları hikayeli oyunlar oynayacagım klasik herkes ne yapıyorsa.
Önerilere açığım.
Daha alacağım fareyle uyumlu mouse pad bakacağım.
allahım markanın reklam şeyi gibi sürekli şu moseuyei önermeye başladım ama royal kludge m3 bakabilirsiniz mcusu nordic52840tan daha iyi içinde paw 3950 var ve 2.2k 47 gram 650 mah bataryası var ve 8k dungle ile geliyor

allahım markanın reklam şeyi gibi sürekli şu moseuyei önermeye başladım ama royal kludge m3 bakabilirsiniz mcusu nordic52840tan daha iyi içinde paw 3950 var ve 2.2k 47 gram 650 mah bataryası var ve 8k dungle ile geliyor
Farkettim 😂 Royal listemin içinde var

Bence öncelik olması gereken MCU ve batarya. Esporcular bile bu sensör olayını bu kadar takmıyor, alıştığı için yıllardır aynı fareyi kullananlar ve kablosuza dahi geçmemiş olanlarla dolu arena. Bizim gibi kullanıcılar için de bağlantı kopması, algılamama gibi sorunlar için iyi bir mcu ve sürekli şarj problemiyle uğraşmamak adına en az 400mAh batarya olmalı diye düşünüyorum.

Tutuş olarak V8'den memnunsanız L7 Ultra düşünülebilir arkadaşımda L7 Pro var 3 aydır bir problem yaşamadı. Ultra modelinde daha iyi bir sensör ve Pro modelinden 2 kat büyük batarya var. Scyrox küçük geldiyse ATK A9 Ultra da olabilir. Benim tavsiyem özelliklerden önce elinize oturan şekli bulup, o tarz ürünlerin iyisine odaklanmanız olacaktır.

1756370884865.webp

Yorumun için teşekkür ederim. Ultra aklımı çok çeldi bunu alıcam galiba

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,158,123
Üyeler
183,952
Son üye
Sukusu
Geri