3.000TL pc önerileri

Reaksiyon skoru
44
malesef bütçem çok kısıtlı 2. el almak istiyorum desem bulması sıkıntı güvenmesi zor. Aklımda şöyle bir şey var beni bir süre idare edebilecek sistem lazım yani 3.000tl ile ne olursa artık evde zaman geçmiyor

Ne için kullanıcaksın sistemi?
amacım yazılım öğrenmek bir yerden başlamak araştırmak ingilizce temelimin iyi olduğunu düşünüyorum ve zaten şu ana kadar karanina döneminde evde boş boş oturdum artık beklemenin bir manası yok şimdi 3000tl ye alıcağım sistemi bir süre kullanıp kardeşime verip rtx 2060 bir sistem almayı planlıyorum *tabi oyun da iyi kötü oynatsın

amacım yazılım öğrenmek bir yerden başlamak araştırmak ingilizce temelimin iyi olduğunu düşünüyorum ve zaten şu ana kadar karanina döneminde evde boş boş oturdum artık beklemenin bir manası yok şimdi 3000tl ye alıcağım sistemi bir süre kullanıp kardeşime verip rtx 2060 bir sistem almayı planlıyorum *tabi oyun da iyi kötü oynatsın
3000TL için maalesef fazla alternatif yok ya dolu dolu APU alacaksın ya da diğer parçalardan feragat edip 1200+570 (veya 560) öyle bir sistem alıcaksın.
Tercih senin. indirimleri takip edersen daha iyisini de alabilirsin.

malesef bütçem çok kısıtlı 2. el almak istiyorum desem bulması sıkıntı güvenmesi zor. Aklımda şöyle bir şey var beni bir süre idare edebilecek sistem lazım yani 3.000tl ile ne olursa artık evde zaman geçmiyor
Donanım arşivinin 2800 tl'ye 2. el ve sıfır parçalardan oluşan bir sistem rehberi var. Hem rahat rahat oyun oynarsın hem de kardeşine güzel bir sistem bırakmış olursun. 2. el dediğin gibi her ne kadar sıkıntılı olsa da çok kar edersin. Kesinlikle 2. el öneriyorum.

Geri