Neler Yeni

3-4 seneye eğitim sistemi ne olur ?

✓Arda

80+ Gold
En İyi Cevap
1

TRHasan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,907
İsim
Hasan
Sadece soruya bakarak cevap veriyorum
100 yıldır ne olduysa aynen devam edecek.

SIR_INDO_SCARF

80+ Silver

Kızgın Timsah

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
470
İsim
1 2
Arkadaşlar özel okul vs. demişsiniz de özel okula hadi sıfır nitelikte girdi diyelim. Hadi üniversiteye giren de bir şekilde bitiriyor zaten. Bitirdikten sonra nasıl iş bulacak acaba? Dediğim gibi sadece konaklama ve burs vs. gibi olaylarda yakınılmasını normal karşılıyorum, diğerleri için inanın gereksiz.

Egoist konuşmanı bi kenara bırak. Yıllar sonra üniversiteye belki sen gidemiceksin yıllarca çalışıp , başkası hakkında yorum yapma bence.soruna gelecek olursak 3-4 bi tık uzun süre ne olup ne biteceği kesin değil ama birşeyler değişir diye düşünüyorum
Egoist ?

Kızgın Timsah

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
470
İsim
1 2
Herkesin üniversite okumasını doğru bulmuyorum cümlesi ne karşılık söyledim.
Üniversite sınavından 5-10 net yapan adam da yani bir zahmet okumasın. Egoistle alakası yok, herkes üniversite okumak zorunda değil.

Herkesin üniversite okumasını doğru bulmuyorum cümlesi ne karşılık söyledim.
Arkadaşa katılıyorum;

"Düşünsene nezih bir ortam olması gereken üniversitelere meslek lisesinden gelmiş insanlıktan nasibini almamış sırf çalışmamak için sözde okul okuyan tembel insanlar geliyor.
Bilmem anlatabildimmi.
Okumak herkesin hakkıdır fakat liseye kadar.
Okumaya karşı değilim."

Semihhhh

bwNN

80+ Silver
Üniversite sınavından 5-10 net yapan adam da yani bir zahmet okumasın. Egoistle alakası yok, herkes üniversite okumak zorunda değil.
Barajı çok yüksek bi puan sanıyorsunuz galiba siz , o zaman şöyle sorayım nitelikli bir üniversitesiden mezun olmadıkça neden iş bulmsk baya zor çünkü üniversite yetersiz geliyor iş hayatı tecrübesi konusunda o nedenle zaten iş bulms konusunda hiç bir değişiklik olmıcak torpil olmadıkça yine nitelikli üniversiteye giden işi alacak diğerleri bakacak
Mesaj otomatik birleştirildi:

Arkadaşa katılıyorum;

"Düşünsene nezih bir ortam olması gereken üniversitelere meslek lisesinden gelmiş insanlıktan nasibini almamış sırf çalışmamak için sözde okul okuyan tembel insanlar geliyor.
Bilmem anlatabildimmi.
Okumak herkesin hakkıdır fakat liseye kadar.
Okumaya karşı değilim."

Semihhhh
Kanka yanlış anlamada düşük puanlı bir üniversitede nezih bi ortam imkansız bence ya

Kızgın Timsah

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
470
İsim
1 2
Barajı çok yüksek bi puan sanıyorsunuz galiba siz , o zaman şöyle sorayım nitelikli bir üniversitesiden mezun olmadıkça neden iş bulmsk baya zor çünkü üniversite yetersiz geliyor iş hayatı tecrübesi konusunda o nedenle zaten iş bulms konusunda hiç bir değişiklik olmıcak torpil olmadıkça yine nitelikli üniversiteye giden işi alacak diğerleri bakacak
Siz galiba beni anlamıyorsunuz, ülkenin ara elemana da ihtiyacı var. O 5-10 netli öğrenciler üniversiteleri dolduruyor. Sonucunda da kalacak yer vs. gibi problemler oluşuyor. Ayrıca zaten benim bildiğim şeyleri bana ezbere konuşmanız da ayrı ironik.

Top Bottom