✓Arda
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
Özel okula giden torpilli olacak deseneDönmeyecek. İnan bana dönmeyecek. Zaten yüksek sıralanadakileri alıcaklar merak etme sen.
Özel okula giden torpilli olacak deseneDönmeyecek. İnan bana dönmeyecek. Zaten yüksek sıralanadakileri alıcaklar merak etme sen.
100 yıl önceyle şimdiyi kıyas etmek de iyiymiş.100 yıldır ne olduysa aynen devam edecek.
Ayy ne torpil hakkı olmayan gidecek sevdasıymış arkadaş. Hayır oda kazanmayacak.Özel okula giden torpilli olacak desene
Parası olan her yerde önde zatenÖzel okula giden torpilli olacak desene
100 yıldır eğitim sisteminde bir şey değişmedi demek istemiştim kıyaslamadım.100 yıl önceyle şimdiyi kıyas etmek de iyiymiş.
Egoist ?Egoist konuşmanı bi kenara bırak. Yıllar sonra üniversiteye belki sen gidemiceksin yıllarca çalışıp , başkası hakkında yorum yapma bence.soruna gelecek olursak 3-4 bi tık uzun süre ne olup ne biteceği kesin değil ama birşeyler değişir diye düşünüyorum
Herkesin üniversite okumasını doğru bulmuyorum cümlesi ne karşılık söyledim.Egoist ?
Üniversite sınavından 5-10 net yapan adam da yani bir zahmet okumasın. Egoistle alakası yok, herkes üniversite okumak zorunda değil.Herkesin üniversite okumasını doğru bulmuyorum cümlesi ne karşılık söyledim.
Arkadaşa katılıyorum;Herkesin üniversite okumasını doğru bulmuyorum cümlesi ne karşılık söyledim.
Barajı çok yüksek bi puan sanıyorsunuz galiba siz , o zaman şöyle sorayım nitelikli bir üniversitesiden mezun olmadıkça neden iş bulmsk baya zor çünkü üniversite yetersiz geliyor iş hayatı tecrübesi konusunda o nedenle zaten iş bulms konusunda hiç bir değişiklik olmıcak torpil olmadıkça yine nitelikli üniversiteye giden işi alacak diğerleri bakacakÜniversite sınavından 5-10 net yapan adam da yani bir zahmet okumasın. Egoistle alakası yok, herkes üniversite okumak zorunda değil.
Kanka yanlış anlamada düşük puanlı bir üniversitede nezih bi ortam imkansız bence yaArkadaşa katılıyorum;
"Düşünsene nezih bir ortam olması gereken üniversitelere meslek lisesinden gelmiş insanlıktan nasibini almamış sırf çalışmamak için sözde okul okuyan tembel insanlar geliyor.
Bilmem anlatabildimmi.
Okumak herkesin hakkıdır fakat liseye kadar.
Okumaya karşı değilim."
Semihhhh
Siz galiba beni anlamıyorsunuz, ülkenin ara elemana da ihtiyacı var. O 5-10 netli öğrenciler üniversiteleri dolduruyor. Sonucunda da kalacak yer vs. gibi problemler oluşuyor. Ayrıca zaten benim bildiğim şeyleri bana ezbere konuşmanız da ayrı ironik.Barajı çok yüksek bi puan sanıyorsunuz galiba siz , o zaman şöyle sorayım nitelikli bir üniversitesiden mezun olmadıkça neden iş bulmsk baya zor çünkü üniversite yetersiz geliyor iş hayatı tecrübesi konusunda o nedenle zaten iş bulms konusunda hiç bir değişiklik olmıcak torpil olmadıkça yine nitelikli üniversiteye giden işi alacak diğerleri bakacak