RTX 5070/ R5 7500F sistemde Fazeon'un ne olduğunu bilmediğim 650W bir psu'su bulunuyor.
İçim rahat etmediği için 3-4k arası bütçeyle 750W psu arıyorum. Sessiz çalıșan ve uzun ömürlü bir psu önerebilir misiniz?
Alınabilirliği yok. Geleceğe yönelik şunada bakılabilir:Öneriler için teşekkür ederim seçenekler arasına ekledim. Ayrıca Amazonda dolaşırken indirimde MSI MAG A750GN 750W PSU'sunu gördüm. Sizce bu alınır mı?
MSI PSU MAG A750GN PCIE5 750W 80+ GOLD POWER SUPPLY : Amazon.com.tr: Bilgisayar
MSI PSU MAG A750GN PCIE5 750W 80+ GOLD POWER SUPPLY : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
Gen5 desteği olması iyi olur 5070 için. Dönüştürücüye gerek kalmaz.![]()
NZXT C750 PA-7B2BB-EU 750w 80+ Bronze ATX Power Supply - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
![]()
NZXT C750 Bronze PA-7B2BB-EU 750W 80+ Bronze N - PttAVM
NZXT C750 Bronze PA-7B2BB-EU 750W 80+ Bronze Non Modüler Güç Kaynağı NZXT C750 Bronze PA-7B2BB-EU 750W 80+ Bronze Non Modüler Güç Kaynağı - 2025www.pttavm.com
Hocam yukarıda yazdığımı size cevap olarak yazacaktım yanlışlıkla alıntıya tıklamışım.
Alınabilirliği yok. Geleceğe yönelik şunada bakılabilir:
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Lite modeli hakkında hala netlik yok. Performansını hiç bilmiyorum. Eldeki bilgiye göre bomba değil lakin dediğim gibi bilgi yok.Hocam element serisini bi yerde çok övüp bi yerde de çok gömmüşlerdi o yüzden çıkartmıştım baktığım psuların arasından fakat sorun olmaz diyorsanız bunu alabilirim. Arkadaşın attığı Raijintek Cratos Lite'dan daha iyi bir tercih mi olur?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam yukarıda yazdığımı size cevap olarak yazacaktım yanlışlıkla alıntıya tıklamışım.
Anladım, high power alacağım o zaman. Yardımlarınız için teșekkür ederim.Lite modeli hakkında hala netlik yok. Performansını hiç bilmiyorum. Eldeki bilgiye göre bomba değil lakin dediğim gibi bilgi yok.
Rehber: Raijintek Cratos Lite 850W modeli nasıldır?
Herkese merhabalar. Bugün yeni çıkmış bir model olan Raijintek Cratos Lite 850W modeline göz atmak istedim. Özellikle bu model şu anda bayağı ucuz olduğundan dolayı fazlaca kişi satın almış. Fakat ne aldıklarını bilmiyorlar. Onların kafalarındaki bazı soru işaretlerini götürmek için böyle bir...www.technopat.net