Çözüldü✓ 7500f ve 5070 için PSU önerisi

Şimdi hocam sizin attığınız corsair marka psu bu listeye göre B+ segment de mi olmuş oluyor
evet diğer rm serisine göre biraz altta kalıyor
Bulabilirsiniz burada en azından b seviye bir psu bulun kafanız rahat olsun bütün özellikleri oku kısmına tıklayınca yazıyor

evet diğer rm serisine göre biraz altta kalıyor
Bulabilirsiniz burada en azından b seviye bir psu bulun kafanız rahat olsun bütün özellikleri oku kısmına tıklayınca yazıyor
B+ segmente göre fiyatı iyi gibi benim tercihim bundan yana olsun o zaman. Peki 4500-5000 civarına A segment bulabilir miyim

B+ segmente göre fiyatı iyi gibi benim tercihim bundan yana olsun o zaman. Peki 4500-5000 civarına A segment bulabilir miyim
Enermax 1200W
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

5.4k bandına al uğraşma bir daha şuan b olduğuna bakmayın atx desteğinden sonra yeniden testlere sokuluyor bu listede gördüğünüz her psu bir çok kaynaktan derlenen Bilgilere göre yapılmıştır o yüzden fason üretimi olmayan her şekilde aynı tip malzemelerle karşılaşabiliceğiniz psular var

Bu mu oluyor.
Enermax 1200W

5.4k bandına al uğraşma bir daha şuan b olduğuna bakmayın atx desteğinden sonra yeniden testlere sokuluyor bu listede gördüğünüz her psu bir çok kaynaktan derlenen Bilgilere göre yapılmıştır o yüzden fason üretimi olmayan her şekilde aynı tip malzemelerle karşılaşabiliceğiniz psular var

Bu mu oluyor.
Evet bu gaming gen indirimi var 1K ya yakın indirim alabiliyorsunuz 4.4k ya denk gelir böylece

Evet bu gaming gen indirimi var 1K ya yakın indirim alabiliyorsunuz 4.4k ya denk gelir böylece
Çok iyiymiş çok teşekkür ederim yardımın için PC’yi sen topladım nerdeyse 😀😀

Çok iyiymiş çok teşekkür ederim yardımın için PC’yi sen topladım nerdeyse 😀😀
Aaa evet hatırladım hocam 🙂 hayırlı uğurlu olsun bir faydamız dokunduyda ne mutlu bana 🤗

Teşekkür ederim tavsiyeniz için

Teşekkür ederim hocam Allah razı olsun
🤗😁 Allah sizdende razı olsun görevimiz bu bizim

Ekler

• IMG_2269.webp
    IMG_2269.webp
    102.6 KB · Hit: 17
Evet bende tercihimi ondan yana kullandım

Burda İntel yazıyor ya bir sorun olur mu
intel kablo ismi olabilir bir çok kişiye önerdim hocam daha sorun yaşayan olduğunu görmedim anakart girişleri hep aynıdır normalde

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,865
Üyeler
183,912
Son üye
mandes2
Geri