Neler Yeni

❌İndirim Bitti! 3.5 inç IPS TYPE-C ikincil ekran MonitorUSB ekran her şey dahil 451,84TL

ConquerorXIV

80+ Gold
ayrıca 450tl 3.5ınç güvenilmez bir ürüne verene kadar 7 inç aıda 64 ile kullanılabilen ekrana 980 tl vermek çok daha mantıklıdır
benim kasama tam oluyor sizin kasanıza sığmıyor diye bunu alıyorsanız yazık..

KingDeViL

80+ Bronze
kasanın içine sığmayan ıps bile olmayan monitörü ne yapayım ? benim monitörlerin yanında küfür gibi olur
Kasanın içine monitör koyanlarda var. 1 tane monitör kartı bulsam bende bundan yapacağım. Elimde eski laptop ekranı var :D

Son düzenleme:

Baphomet

80+
3.5" çok küçük gelince kupon ve coinlerle 2 gün önce ben de bunu aldım, bakalım. Masanın üstünde tablet gibi kullanırım. Bu arada TL ile USD fiyatlarını kıyaslayıp da alın.

ConquerorXIV

80+ Gold
Kasanın içine monitör koyanlarda var. 1 tane monitör kartı bulsam bende bundan yapacağım. Elimde eski laptop ekranı var :D

o ayrı tabi, onu yapmayı düşündüm ama benim kasaya yakışmaz

Froxy78

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Muhammet

bado6100

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
63
İsim
Ahmet Oz
3.5" çok küçük gelince kupon ve coinlerle 2 gün önce ben de bunu aldım, bakalım. Masanın üstünde tablet gibi kullanırım. Bu arada TL ile USD fiyatlarını kıyaslayıp da alın.

Merhaba, bu aldığınızı F işlemci kullananlar normal monitör olarak kullanabilir mi?

Baphomet

80+
Merhaba, bu aldığınızı F işlemci kullananlar normal monitör olarak kullanabilir mi?
İşlemcide dahili ekran kartı olmadığı için anakart bağlantılarından görüntü gelmez. Anca ekran kartı çıkışları kullanılarak olur. Bazı anakartlar eğer ekran kartı varsa, anakart çıkışlarından görüntü almaya izin veriyor ama hangi modellerde var bilmiyorum.

t1k3beratfatih

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
877
İsim
Berat fatih
bu ne be çok gereksiz ama tatlı ama garip AAA BU NE BÖYLE

Sencrom

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
103
İsim
Mert
Valla alıcak olanlar kaçırmasın bu fiyata bir daha bulamazsınız 3.5 küçük olduğuna bakmayın çok tatlı ve işlevsel durucaktır arkadaşa konuyu açtığı teşekkür ederiz.

Top Bottom