Neler Yeni

❌İndirim Bitti! 3.5 inç IPS TYPE-C ikincil ekran MonitorUSB ekran her şey dahil 451,84TL

ConquerorXIV

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
58
İsim
murat

bunu aldım, 7ınç ıps aıda64 için açıklamada raspberry pi uyumlu 981 TL
güzel görünüyor hocam. sadece çipin bağlantısı ayrık. onu yapıştırmanız gerekecek ekrana. bir de doğru görüyorsam hmdi uzun kenarda. eğer kasanıza montajı konusunda sıkıntı yaşamam kabloyu gizlerim diyorsanız kullanabilirsiniz ikinci ekran olarak

Ben bunu almıştım geçen yıl tabi o zaman çok daha ucuzdu şimdi mantıklı değil fiyatı sizinkine göre. Ama hdmi konumunu göstermek için atıyorum. bunda mesela hdmi kısa kenarda ve ben de bu sola denk gelecek şekilde kasaya montajını yaptım.

ConquerorXIV

80+ Gold
güzel görünüyor hocam. sadece çipin bağlantısı ayrık. onu yapıştırmanız gerekecek ekrana. bir de doğru görüyorsam hmdi uzun kenarda. eğer kasanıza montajı konusunda sıkıntı yaşamam kabloyu gizlerim diyorsanız kullanabilirsiniz ikinci ekran olarak
hallederim onları

KingDeViL

80+ Bronze
Ben 1 aydır bu ekranları araştırıyorum. Bunlar kendi yazlımı ile çalıştığı için içinde fazla görsel skinler yok. Programın içinde olanları kullanabiliyorsunuz. Ben 5inç olanından arıyorum. Hatta aşağıdaki linkte 5inç olanı 2bin TL'ye denk geliyordu şuan indirimde 1.600Tlye denk geliyor. Fakat iada64 ile çalışanlarda çok fazla görsel tema oluyor. Açıkcası tam karar veremedim.

Hatta bu linkte işlemci kafasına göre yuvarlak ve uzun ekran da var. Uzun ekran çok iyi ama onunda fiyatı çok yüksek :).

ConquerorXIV

80+ Gold
Ben 1 aydır bu ekranları araştırıyorum. Bunlar kendi yazlımı ile çalıştığı için içinde fazla görsel skinler yok. Programın içinde olanları kullanabiliyorsunuz. Ben 5inç olanından arıyorum. Hatta aşağıdaki linkte 5inç olanı 2bin TL'ye denk geliyordu şuan indirimde 1.600Tlye denk geliyor. Fakat iada64 ile çalışanlarda çok fazla görsel tema oluyor. Açıkcası tam karar veremedim.

Hatta bu linkte işlemci kafasına göre yuvarlak ve uzun ekran da var. Uzun ekran çok iyi ama onunda fiyatı çok yüksek :).
attığımı alsana kuponla 979tl

originn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
111
İsim
Bahadır
ben şahsen önermiyorum. hiçbir sorun yaşamayabilirsiniz, açıkçası bu alanda sorun yaşasanız da hissetmeyebilirsiniz zira malware zaten siz anlamayın diye kendisini gizler. ben admin yetkisini kendi yazacağım programa bile vermeye korkarım kaldı ki hiçbir yerde açıklaması olmayan kim olduğu belli olmayan bir çinli uygulamaya hiç vermem o yetkileri.

hocam bu olmaz, HDMI yok çünkü. HDMI olan bir ekran bakmanız lazım. HDMI'ın konumuna da dikkat edin kimisi mesela uzun kenarında HDMI çıkışı olan ekranlar oluyor. kendi kasanıza nasıl konumlandıracaksanız HDMI'ın bulunduğu konum önem arz ediyor. en kötü 90 derece L tipi HDMI kablo alırsınız.

size kalmış hocam ben yönlendirmiş olmayayım. açıkçası bu kadar para verip topladığım sistemde güvenlik benim için çok daha fazla önemli şıklıktan. kaldı ki biraz fazla para verip tasarımıyla da kendiniz uğraşırsanız bu uygulamanın sunacağından daha bile güzel sonuçlar alabilirsiniz hem de buna kendi projeniz olarak bakarsanız sensorpanel tasarlamayı aida64'ü falan öğrenmiş olursunuz.
benim söylediğim gibi aldığınızda direkt ikinci ekran olarak bağlayacağınız için isterseniz gif vs de koyabiliyorsunuz. bence her durumda böyle bağımsız bir hdmi'ı olan ekran almak daha iyi. üstüne bir de uygulama kurma ve yetki verme durumu var.
Mesaj otomatik birleştirildi:

mantıklı hocam. vereceğiniz yetki direkt administration olacak çünkü tüm sistemi izlemesi lazım size bilgi verebilmesi için. bu yüzden bence kart bilgileriniz dahil olmak üzere aslında korkulacak çok şey var. ben bu konuyu çok araştırdım. redditte birkaç kişi uygulamanın data sızdırdığı bilgisini paylaşmış, bunun haricinde doğru düzgün kimse yaşadığı bir sorundan bahsetmemiş aslında ama kullananlar bu alanda ne kadar bilgili bu meçhul.

bu ekranın ucuz olmasının sebebini ben uygulamanın erişimini artırmak olarak görüyorum, ürün bedavaya ürün sensindir muhabbeti. içinde bu uygulamayla gelmeyen ekranlardan daha ucuz olmasının bence başka bir açıklaması yok. işlemci sıcaklığını monitör edeceğim diye elin çinlisine bilgisayarımı açamam ben. yazılım verilen yetkiyle datalarınızı çalabilir, hiçbir şey yapmasa bilgisayara miner kurabilir, bunu gizlemek için bloatware kurabilir, şişirebilir sistemi vs.vs. alternatifi için daha iyi opsiyonlar olması sebebiyle bana hiç mantıklı gelmiyor o yüzden.

youtubeda tutorial var bir sürü sensorpanel nasıl tasarlanır diye bakarsanız çok zor bir şey değil. bir de aida64'ün forumları var insanlar kendi tasarımlarını ekliyorlar falan. 2.ekran olarak kullanacağınız için kendi custom gifinizi falan da ekleyebilirsiniz.

Verdiniz bilgiler doğru ama verdikleri uygulamanın internet çıkışını uygulama bazlı kapatılabilir. Gelen ve giden bağlantıyı engelle şeklinde.

Sencrom

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
103
İsim
Mert

Hocam bence 451 TL olanı alın hazır indirimdeyken hiç bişi
eğer beğenirseniz 5 inclik olanı alırsınız beğenmezseniz de satarsanız

Dahası  
Reaksiyon skoru
58
İsim
murat
Verdiniz bilgiler doğru ama verdikleri uygulamanın internet çıkışını uygulama bazlı kapatılabilir. Gelen ve giden bağlantıyı engelle şeklinde.
çok haklısınız tabi ki engellenebilir ama amaç sistemi izlemek iken önce bunu yapması için bir noname uygulama kurup sonra ona admin yetkisi verip sonra da onu internet çıkışı olmayacak şekilde sakatlamak da bir yük oluşturacak sisteme. yani benim sistemim hep %5-%10 daha fazla yükte çalışacaksa ne gerek var ki :) aida64 ile kullanılabilen bilinmeyen bir uygulamaya gerek olmayan benim kullandığım opsiyonu kullanınca hem tasarım anlamında gelen yazılım ile sınırlı kalmıyorsunuz, hazır tasarım veya kendi tasarımınızla daha özgür oluyorsunuz hem de aida64 bu noname uygulamadan çok daha güvenilir ve stabil. aida 64 sisteme neredeyse hiçbir ekstra yük bindirmeden size sistem datanızı gösterebiliyor. bu opsiyonun tek negatif tarafı aida64'ün pro sürümünü almanız gerekiyor tamamen monitör etmek isterseniz ben zaten mesleğim gereği buna sahibim, keyleri satılıyor çok pahalı değildi diye hatırlıyorum ve hiç önermemekle birlikte crack vs de yapılabiliyor sanırım.

ben birkaç ay bu konuyu araştırdığım için sadece kendi fikirlerimi paylaşayım dedim tabi yine hangisi ile ilerleyeceğiniz size kalmış.

KingDeViL

80+ Bronze

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,307
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Aldım ama bazı verileri yanlış gösterdiği ve yazılımının cok kötü ve ürünün de harbiden beklediğimden bile küçük durması sebebi ile iade edicem sanırım

ConquerorXIV

80+ Gold
Top Bottom