Neler Yeni

❌İndirim Bitti! 3.5 inç IPS TYPE-C ikincil ekran MonitorUSB ekran her şey dahil 451,84TL

genc1919

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
278
İsim
Yusuf Bahadır
Ürünü kullanıyorum, kullanışlı. 3.5 inç küçük. Fikir oluşması açısından fotolarını atıyorum. Ama işimi görüyor masaya konunca okunuyor.
IMG_5238.png
IMG_5237.png

Dahası  
Reaksiyon skoru
2,917
İsim
Ertuğrul
İlgilendiği Kategoriler
sim racing, laptop, mouse, klavye

ijustfaruk

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Konuya bi tık alakasız ama kasa ledlerini kontrol edebilmek için bi kontrolcü vardı kaybettim bulan varsa atabilir mi?

yaman..k

80+ Silver
Stok bittimi bende yok gösteriyor.

serhatkara34

80+ Bronze
alan arkadaşlara hayırlı olsun şimdiden stok gidip geliyor fiyatta öyle takip etmenizi tavsiye ederim şuan sepete ekleniyor

KingDeViL

80+ Bronze

CloseR

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
143
İsim
Buğra Acar
bu türden ekranlar içinde uygulama built-in geliyor. yani bu ekranı kullanabilmeniz için some random çin uygulamasını bilgisayarınıza indirip tüm kullanıcı yetkilerini vermeniz lazım. tema olarak bu uygulamanın sunduklarını kullanabiliyorsunuz, bu çok sorun değil belki ama asıl sorun olabilecek en kritik yetki ve izinleri bu uygulamaya vermeniz gerekiyor izleyebilmek için. almadan önce bunu muhakkak düşünün.

alternatif olarak normal, içinde uygulama olmayan bir 5" veya 3,5" bir ekran alabilirsiniz. rasberry pi hdmi IPS display yazarsanız çıkıyor ekranlar. rasberry pi için kullanılan bu ekranları ekran kartınıza hdmi ile bağlıyorsunuz ve aida64 üzerinden bir sensorpanel tasarlayıp kullanabiliyorsunuz. bu türden bir ekran alacaksanız IPS olmasına dikkat edin, biraz daha pahalı oluyor ama bence bu türden kullanım, random bir çin uygulamasını bilgisayara kurup administration yetkileri vermekten daha iyidir.

açıkladığım gibi bir sensorpanel ben de kullanıyorum. fotoğrafı aşağıda ekledim.
Hocam bu sendeki panel düzenini paylaşma imkanın varmı config dosyası gibi birşeyi varsa, pek bilgim yok ekranı alınca uygulamak isterim :)

Garbajosa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
332
İsim
Kenan Çelik
Konudaki vergi dahil 450ye geliyor

Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:

Attığın linkte sadece usb hub seçili dikkat et, diğerlerini seçince fiyat artıyor
Şu çok daha mantıklı bir ürünmüş. Ama hem çok az incelemesi var hemde YouTube da video vs bulamadığım için bir tık mesafeliyim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,734
Üyeler
161,336
Son üye
burhan folcord
Top Bottom