Ürün gayet güzel hayırlı olsun kaça almıştınız hocam?Ürünü kullanıyorum, kullanışlı. 3.5 inç küçük. Fikir oluşması açısından fotolarını atıyorum. Ama işimi görüyor masaya konunca okunuyor.Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
ekran kartı yuvasından.Kasanın dışına nasıl çıkardınız kabloyu
bitmiş...Stok bittimi bende yok gösteriyor.
Stok bitti yazıyor. Aynı ürün farklı satıcıda var ama sepette vergi gözükmüyor. Vergi dahil mi?
Yeni 3.5 inç IPS TYPE-C ikincil ekran bilgisayar CPU GPU RAM HDD MonitorUSB ekran serbestçe AIDA64 için - AliExpress 7
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comtr.aliexpress.com
Sepette gözükmüyormuş ödeme sayfasında gözüküyormuş şimdi anladım.
ustam
Hocam bu sendeki panel düzenini paylaşma imkanın varmı config dosyası gibi birşeyi varsa, pek bilgim yok ekranı alınca uygulamak isterimbu türden ekranlar içinde uygulama built-in geliyor. yani bu ekranı kullanabilmeniz için some random çin uygulamasını bilgisayarınıza indirip tüm kullanıcı yetkilerini vermeniz lazım. tema olarak bu uygulamanın sunduklarını kullanabiliyorsunuz, bu çok sorun değil belki ama asıl sorun olabilecek en kritik yetki ve izinleri bu uygulamaya vermeniz gerekiyor izleyebilmek için. almadan önce bunu muhakkak düşünün.
alternatif olarak normal, içinde uygulama olmayan bir 5" veya 3,5" bir ekran alabilirsiniz. rasberry pi hdmi IPS display yazarsanız çıkıyor ekranlar. rasberry pi için kullanılan bu ekranları ekran kartınıza hdmi ile bağlıyorsunuz ve aida64 üzerinden bir sensorpanel tasarlayıp kullanabiliyorsunuz. bu türden bir ekran alacaksanız IPS olmasına dikkat edin, biraz daha pahalı oluyor ama bence bu türden kullanım, random bir çin uygulamasını bilgisayara kurup administration yetkileri vermekten daha iyidir.
açıkladığım gibi bir sensorpanel ben de kullanıyorum. fotoğrafı aşağıda ekledim.
Şu çok daha mantıklı bir ürünmüş. Ama hem çok az incelemesi var hemde YouTube da video vs bulamadığım için bir tık mesafeliyim.Konudaki vergi dahil 450ye geliyor
Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:
Attığın linkte sadece usb hub seçili dikkat et, diğerlerini seçince fiyat artıyor