Kupon falan bulursam tekrar paylaşırım bekleyin560 TL stok geldi ama 500 den fazla vermem bu ürüne almıyacam.
BekliyoruzKupon falan bulursam tekrar paylaşırım bekleyin
aynı sekilde ekran sürücü ile birlikte olan 3.5 veya 5 inc lik ekranlarda var mı ?Yeni 1024*600 7 inç IPS LCD ekran sıcaklık CPU GPU SSD izleme AIDA64 bilgisayar ahududu Pi için ikincil ekran monitör - AliExpress 7
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comtr.aliexpress.com
bunu aldım, 7ınç ıps aıda64 için açıklamada raspberry pi uyumlu 981 TL
vardır illa ki ama 7 ınç ekranı örnekte olduğu gibi yerleştirmek daha iyi oluraynı sekilde ekran sürücü ile birlikte olan 3.5 veya 5 inc lik ekranlarda var mı ?
GPU Holder'ı nereden temin ettiğinizi paylaşır mısınız rica etsem?Fiyat çok iyi. Ben geçen ay almıştım Amazondan 2 haftada geldi. 650 TL ye almıştım. Pahalanmış.
Alıntıyı görüntüle
GPU Holder'ı nereden temin ettiğinizi paylaşır mısınız rica etsem?
Hocam siparişi verdik ama kasanın neresine koydunuz. Type C kablosu yeterince uzun mu ?Ürünü kullanıyorum, kullanışlı. 3.5 inç küçük. Fikir oluşması açısından fotolarını atıyorum. Ama işimi görüyor masaya konunca okunuyor.Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
560a almıştımÜrün gayet güzel hayırlı olsun kaça almıştınız hocam?
Kasaya koymadım ekranımın altına koydum. Niyetim kasaya koymaktı ama 3.5 inç olduğu için kasada uzak kalabilir diye düşündüm. Kablo orta uzun diyebilirimHocam siparişi verdik ama kasanın neresine koydunuz. Type C kablosu yeterince uzun mu ?
Kendi yazılımını kullanıyorsunuz değilmi pc de herhangi bir şey oldumu virüs vs gibi çünkü yazılanlar ister istemez içimde bir endişe bıraktı560a almıştım
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kasaya koymadım ekranımın altına koydum. Niyetim kasaya koymaktı ama 3.5 inç olduğu için kasada uzak kalabilir diye düşündüm. Kablo orta uzun diyebilirim