dostlar mevcuttaki klavyem gametech baya götürdü beni de ledleri gitmeye başladı yavaştan tuşlar da ara ara basmıyor 3 senedir kullanıyorum tüm önerilere açığım yalnız kaliteli bir şey olsun sistemin değişmeyen tek parçası klavye kaldı 

Hocam tek tek atsam çok fazla var, gaming gende seçtiğim markların ürünleri genel olarak iyidir. Bir göz atıp beğendiğiniz hangisiyse belirtip sorabilirsiniz sormak istediğiniz bir şey varsa.dostlar mevcuttaki klavyem gametech baya götürdü beni de ledleri gitmeye başladı yavaştan tuşlar da ara ara basmıyor 3 senedir kullanıyorum tüm önerilere açığım yalnız kaliteli bir şey olsun sistemin değişmeyen tek parçası klavye kaldı![]()
bizim forumdakiler bu aula mouse klavye seti kullanıyorlar zaten ahjlsdha beyaz sistem değil benim ki ful black her şey o yüzden sesiz ama ful mekanik bir şey arıyorum acayip seçenek var hangisini önerirsinHocam tek tek atsam çok fazla var, gaming gende seçtiğim markların ürünleri genel olarak iyidir. Bir göz atıp beğendiğiniz hangisiyse belirtip sorabilirsiniz sormak istediğiniz bir şey varsa.
![]()
Klavye
Klavye özellikle de oyuncu klavyesi seçerken çoğunlukla oynadığınız oyunlara ve harcayabileceğiniz bütçeye bakarak bakmanızı öneririz. En çok oynadığınız oyunlar ve oyun türleri seçiminizi…www.gaming.gen.tr
Aynısı wraithte de geçerli. Bazı modeller gereksiz pahalı olsa da çoğu uygun ve iyi klavyedir.
Klavyeler
wraithesports.com
Bunlar da ekstra modeller:
![]()
Furycube F75 Ultra Mekanik Klavye
Kişiselleştirilebilir Klavyelere Dair Her Şey! Mekanik Klavye, Switch, Keycaps, Modlama ve Aksesuarlar Mec Monkey’demecmonkey.com
![]()
Chilkey ND75 Mekanik Klavye
Chillkey ND75, alüminyum kasası, vidasız sökülebilme ve kolay modlama imkânı sunan yapısıyla kullanıcı dostu bir mekanik klavyedir. Yüksek kalite ve kişiselleştirme kolaylığıyla öne çıkar.mecmonkey.com
Sessiz mekanik çok zor hocam.bizim forumdakiler bu aula mouse klavye seti kullanıyorlar zaten ahjlsdha beyaz sistem değil benim ki ful black her şey o yüzden sesiz ama ful mekanik bir şey arıyorum acayip seçenek var hangisini önerirsin
minimum az sessiz diye değiştireyim o zamanSessiz mekanik çok zor hocam.
şuan da kullandığım takır tukur mavi swich ama çok ses yapıyor kajsdjkaSessiz mekanik çok zor hocam.
minimum az sessiz diye değiştireyim o zaman
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
şuan da kullandığım takır tukur mavi swich ama çok ses yapıyor kajsdjka
bizim forumdakiler bu aula mouse klavye seti kullanıyorlar zaten ahjlsdha beyaz sistem değil benim ki ful black her şey o yüzden sesiz ama ful mekanik bir şey arıyorum acayip seçenek var hangisini önerirsin
Bu klavyeyi kullanıyorum switch kaynaklı olmasa da tuşa bas çek sırasında yine ses çıkıyor tabi. Blue switchden sonra ilaç gibi gelir size. Memnun olmadığım hiç bir şeyi yok uygulamasından makro renk ataması vs yapması da çok kolay. Ancak siz daha sessiz premium bişe arıyorum derseniz hot swap klavye alıp switchleri yağlamanızı öneririm.![]()
Asus ROG Strix Scope RX Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus ROG Strix Scope RX Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus ROG Strix Scope RX Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 2.979,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
swich yağlanıyor mu valla ilk defa duydum ve evet hocam mavi swich illahlah ettirdi 3 sene oldu kullanalı ama sıkıldım hem de sorunları çıkmaya başladıBu klavyeyi kullanıyorum switch kaynaklı olmasa da tuşa bas çek sırasında yine ses çıkıyor tabi. Blue switchden sonra ilaç gibi gelir size. Memnun olmadığım hiç bir şeyi yok uygulamasından makro renk ataması vs yapması da çok kolay. Ancak siz daha sessiz premium bişe arıyorum derseniz hot swap klavye alıp switchleri yağlamanızı öneririm.
yakışıklı duruyor he![]()
Asus ROG Strix Scope RX Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus ROG Strix Scope RX Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus ROG Strix Scope RX Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 2.979,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com