Neler Yeni

3-5 k arası mekanik klavye önerisi

barut

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
390
İsim
Doğukan Barut
dostlar mevcuttaki klavyem gametech baya götürdü beni de ledleri gitmeye başladı yavaştan tuşlar da ara ara basmıyor 3 senedir kullanıyorum tüm önerilere açığım yalnız kaliteli bir şey olsun sistemin değişmeyen tek parçası klavye kaldı :)

Loki_0

80+ Bronze
dostlar mevcuttaki klavyem gametech baya götürdü beni de ledleri gitmeye başladı yavaştan tuşlar da ara ara basmıyor 3 senedir kullanıyorum tüm önerilere açığım yalnız kaliteli bir şey olsun sistemin değişmeyen tek parçası klavye kaldı :)
Hocam tek tek atsam çok fazla var, gaming gende seçtiğim markların ürünleri genel olarak iyidir. Bir göz atıp beğendiğiniz hangisiyse belirtip sorabilirsiniz sormak istediğiniz bir şey varsa.

Aynısı wraithte de geçerli. Bazı modeller gereksiz pahalı olsa da çoğu uygun ve iyi klavyedir.

Bunlar da ekstra modeller:

Son düzenleme:

barut

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
390
İsim
Doğukan Barut
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam tek tek atsam çok fazla var, gaming gende seçtiğim markların ürünleri genel olarak iyidir. Bir göz atıp beğendiğiniz hangisiyse belirtip sorabilirsiniz sormak istediğiniz bir şey varsa.

Aynısı wraithte de geçerli. Bazı modeller gereksiz pahalı olsa da çoğu uygun ve iyi klavyedir.

Bunlar da ekstra modeller:

bizim forumdakiler bu aula mouse klavye seti kullanıyorlar zaten ahjlsdha beyaz sistem değil benim ki ful black her şey o yüzden sesiz ama ful mekanik bir şey arıyorum acayip seçenek var hangisini önerirsin

Jill Valentine

80+ Silver
minimum az sessiz diye değiştireyim o zaman
Mesaj otomatik birleştirildi:

şuan da kullandığım takır tukur mavi swich ama çok ses yapıyor kajsdjka

Loki_0

80+ Bronze
bizim forumdakiler bu aula mouse klavye seti kullanıyorlar zaten ahjlsdha beyaz sistem değil benim ki ful black her şey o yüzden sesiz ama ful mekanik bir şey arıyorum acayip seçenek var hangisini önerirsin

Benim gördüğüm stok switchleri en sessiz olan klavye budur. Youtube da "alu87a " diye aratırsan baya bir video çıkar önüne oralardan bakabilirsin.
Bundan daha sessizi zaten anca silent switchlerle yapılabilir. Silent switchlerle de satılan klavye görmedim hiç, o tarz bir şey istiyorsan uygun fiyatlı bir klavye ve yanına silent switch alabilirsin.
Tabi attığım klavyelerin hiçbirinin blue switch kadar sesi olmaz, merak etmeyin.

Thadox

80+ Bronze
Bu klavyeyi kullanıyorum switch kaynaklı olmasa da tuşa bas çek sırasında yine ses çıkıyor tabi. Blue switchden sonra ilaç gibi gelir size. Memnun olmadığım hiç bir şeyi yok uygulamasından makro renk ataması vs yapması da çok kolay. Ancak siz daha sessiz premium bişe arıyorum derseniz hot swap klavye alıp switchleri yağlamanızı öneririm.

Cakrash

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,077
İsim
Musa Topçu
mchose gx87 max

barut

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
390
İsim
Doğukan Barut
Bu klavyeyi kullanıyorum switch kaynaklı olmasa da tuşa bas çek sırasında yine ses çıkıyor tabi. Blue switchden sonra ilaç gibi gelir size. Memnun olmadığım hiç bir şeyi yok uygulamasından makro renk ataması vs yapması da çok kolay. Ancak siz daha sessiz premium bişe arıyorum derseniz hot swap klavye alıp switchleri yağlamanızı öneririm.
swich yağlanıyor mu valla ilk defa duydum ve evet hocam mavi swich illahlah ettirdi 3 sene oldu kullanalı ama sıkıldım hem de sorunları çıkmaya başladı
Mesaj otomatik birleştirildi:

yakışıklı duruyor he

Top Bottom