3.5K Sıvı soğutucu önerisi

AirLife

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,092
Arkadaş 5600x kullanıyor. Kule tipi soğutucu aldı yine de sıcaklık 77’yi görüyor. Bu yüzden sıvı soğutucu alacam diyor. MSI Coreliquid 360R V2 alayım ömürlük, geleceğe yatırım olsun diyor.

Bu model alınır mı yoksa daha iyi öneriniz var mı?

kasa ve fanların modeli nedir ayrıca kullanılan termal macun nedir

kasa ve fanların modeli nedir ayrıca kullanılan termal macun nedir

Hazır sistem olarak aldı. Kasa gamebooster’ın bir kasası da modelin bilmiyorum.

Termal macun da Se214XT almıştı onun içinden çıkan. Bu soğutucu hayli hayli yeter. Diğer bir kaç arkadaş da kullanıyor. Ama bu arkadaş 77’yi görüyor.

Hazır sistem olarak aldı. Kasa gamebooster’ın bir kasası da modelin bilmiyorum.

Termal macun da Se214XT almıştı onun içinden çıkan. Bu soğutucu hayli hayli yeter. Diğer bir kaç arkadaş da kullanıyor. Ama bu arkadaş 77’yi görüyor.
yani termal macun düşük kalitede ve kasa mesh değil olarak anlıyorum. Geçici olarak eco mode açıp kullanabilirsiniz belirttginiz sıvı soğutma o işlemciye çok fazla. Eco mode'nin performansı tatmin etmezse ilk olarak uzay montaj ile bir test yapın bakalım kasanın farkı ne kadar oluyor daha sonra soğutucu alırsınız

yani termal macun düşük kalitede ve kasa mesh değil olarak anlıyorum. Geçici olarak eco mode açıp kullanabilirsiniz belirttginiz sıvı soğutma o işlemciye çok fazla. Eco mode'nin performansı tatmin etmezse ilk olarak uzay montaj ile bir test yapın bakalım kasanın farkı ne kadar oluyor daha sonra soğutucu alırsınız

Kasa mesh.

Yan cam açık düşüyor dedi arkadaş. Öyle de sürekli kullanamam diyor.

Eco mode nasıl açılıyor? AMD bilgim yok benim de. Arkadaşa söyleyim olmadı.

77 derece sıcaklık normal. 5600X için sıvı soğutmaya gerek yok.

arkadaş iyi hava akışı olan kasada stok sogutucu ile o degerleri alıyor sizin değerler normal degil bence

arkadaş iyi hava akışı olan kasada stok sogutucu ile o degerleri alıyor sizin değerler normal degil bence

Kasa benimde aklıma geldi. Ama kasayı yenilemek yerine sıvı soğutma ile geleceğe daha iyi yatırım olur dedim.

Geri