Neler Yeni

3 ayda ne kadar kas yapılır

Burak0707

80+
Merhaba arkadaşlar malum yaz geliyor spora başlamak istiyorum yaş 16 bpyum 174cm kilom 55 sizce 3 ayda ne kadar kas yapılabilir genlerimde sanırım biraz müsait ama pek bilgim yok günde kaç saat çalışmak gerekir

Vanessa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
279
İsim
Vanessa
düzenli beslenmen gerek. gunde 1 1.5 saat bence yeterli olur spor salonuna mı gıtmeyı dusunuyorsun evdemi kendı ımkanlarınlamı , ama herşeyden once beslenmen güzel olursa daha guzel sonuclar alırsn

Burak0707

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
düzenli beslenmen gerek. gunde 1 1.5 saat bence yeterli olur spor salonuna mı gıtmeyı dusunuyorsun evdemi kendı ımkanlarınlamı , ama herşeyden once beslenmen güzel olursa daha guzel sonuclar alırsn
Spor salonu daha mantıklı olur gibi geldi bana beslenmeye gelirsekte elimden geldiğince dikkat ederim ama işte tr şartları :(

KnightDavion

80+ Bronze
3 ayda gözle görülmeyecek kadar

En yanlış yönlendirme sanırım bu. Asıl en gözle görülecek gelişme ilk 3 ayda olur. Zaman geçtikte gelişme hep devam eder ama azalarak devam eder. Bu kişi kol ölçüsü örnek olarak 28 cm ise 3 ayda 5 cm büyütebilir. Ama doğal yollarla kolu 40 cm olan biri kolunu 5 cm büyütüp 45 santime çıkarması belki 10 sene sürer. Profil fotoğrafımdaki halimi 6 ay evde spor yaparak yaptım. Neyi nasıl yapması gerektiğini öğrenirse ya da parası varsa 3 ay özel hizmet alırsa görenlerin şaşıracağı kadar değişebilir.

The Batman

80+ Silver
En yanlış yönlendirme sanırım bu. Asıl en gözle görülecek gelişme ilk 3 ayda olur. Zaman geçtikte gelişme hep devam eder ama azalarak devam eder. Bu kişi kol ölçüsü örnek olarak 28 cm ise 3 ayda 5 cm büyütebilir. Ama doğal yollarla kolu 40 cm olan biri kolunu 5 cm büyütüp 45 santime çıkarması belki 10 sene sürer. Profil fotoğrafımdaki halimi 6 ay evde spor yaparak yaptım. Neyi nasıl yapması gerektiğini öğrenirse ya da parası varsa 3 ay özel hizmet alırsa görenlerin şaşıracağı kadar değişebilir.
İnsanlar genelde Arnold gibi olmayı beklediği için böyle yazdım yoksa sizin dediğiniz doğru mesela doğal Max gelisim 4 yılda oluyorsa ona göre az

oğuzhan18

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,628
İsim
oğuzhan ege
Merhaba arkadaşlar malum yaz geliyor spora başlamak istiyorum yaş 16 bpyum 174cm kilom 55 sizce 3 ayda ne kadar kas yapılabilir genlerimde sanırım biraz müsait ama pek bilgim yok günde kaç saat çalışmak gerekir
3 ayda hiç bir şey olmaz hafta içi hergün gidip 2 saat spor salonunda çalışırım dersen kreatin kullanırım dersen belki ama 3 ay bence vucut alışma traning süresi diyelim 6 ay içinde rahat farkı görebilirsin.

PİŞMANIM

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,854
İsim
İbrahim
3 ayda tabi hafiften vücudunda sıkılaşma olur
çok olmasa da estetikliği artar
beslenme ile desteklendiği durumlarda geçerli tabi

Burak0707

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
yaş kaç hocam ?
16
Mesaj otomatik birleştirildi:

İnsanlar genelde Arnold gibi olmayı beklediği için böyle yazdım yoksa sizin dediğiniz doğru mesela doğal Max gelisim 4 yılda oluyorsa ona göre az
Öyle değil sadece biraz daha estetik görünse yeter yani çok beklemiyom biraz kalınlaşsa bana 3 cm bile yeter gelişme olsun yeter

NespaY

80+ Silver
Ciddi düşünüyorsan düzenli beslenerek 65 kilolara falan çıkmalısın ilk önce tabii ki spor ile birlikte kilo alman lazım.

ibrahimcancl

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
846
İsim
ibrahim can
Ciddi düşünüyorsan düzenli beslenerek 65 kilolara falan çıkmalısın ilk önce tabii ki spor ile birlikte kilo alman lazım.
bende 71 kiloyum o kilolara düşsem keşke

Amanita

80+ Gold
En İyi Cevap
3
3 ay tam şekillenmenin başlayacağı zaman iyi beslenirsen kasların parça parça belli olur.

Top Bottom