3 aylık gamepass ücretsiz

ijustfaruk

Cezalı
80+ Gold
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
5,971
Vodofone freezone kampanyasıyla 26 yaş altındaki red tarifesi kullanıcılarına xbox gamepass ilk 3 ay ücretsiz kalan Enis Kirazoğlu'nun videosunda gördüm referans linkide ona ait

IMG_20221117_200746.jpg

Son düzenleme:
Bir yılın 9 ayının her ayı 30tl. Normal fiyat yani. İlk 3 ay ücretsiz sadece.

konuda anlatım bozukluğu var, anlayana kadar canım çıktı. bomboş konu.
Hocam videoda söylenme şekli kafamı karıştırdı ya kusura bakmayın sponsorlu kısımda üstelik kalan 9 ayda sadece 29.99 diyor her bir ay için olduğunu düşünmedim sponsorlu kısmı dinleyince neden taklaya geldiğimi anlarsınız

Başlığa Vodafone FreeZone için 1 yıllık söz verince ne kadar bir ödeme çıkıyor onun eklenmesi şart.

Geçen kadıköyde carls jr'a gittim, patatesi büyütsem mi diye düşünüyordum. Dedim menüye bakıyım belki orda ücreti yazıyordur, bi baktım menü arapça. Patatesini de hamburgerini de diye diye sipariş verdim :D:D
Jdidjdlsjdidkidkd
coşturdun bizi ama kısa sürdü
Siz beni görseniz havalara uçuyordum tam hem videoda söylenme şekli hem görseldeki yazı heyecan yaptım hemen
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Başlığa Vodafone FreeZone için 1 yıllık söz verince ne kadar bir ödeme çıkıyor onun eklenmesi şart.
Sitelerinden tarife sayfasında paketleri görüntüleyemedim yoksa en uygun paketide konuya ekleyecektim

Anasayfada en uygun şunu buldum oda tuzlu geldi açıkçası zaten bu kampanya için kimse tarife değiştirmez ben halihazırda kullananlar yararlansın diye paylaştım

IMG_20221117_202801.jpg

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,199,412
Üyeler
190,566
Son üye
aryastark
Geri