3 bandında araç önerisi

Reaksiyon skoru
123
Merhaba;
3 bandında hızlı araç önerileri var mıdır? Benim aklımda Golf 8r var. Onun gibi hızlı araç önerileriniz varmıdır?

istek ne hocam performans mı istiyoruz ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Merhaba;
3 bandında hızlı araç önerileri var mıdır? Benim aklımda Golf 8r var. Onun gibi hızlı araç önerileriniz varmıdır?
rs3-a45s amg-m135i gibi araçlar aynı klasmanda seçim sizde bana bir tık yakın gelen arabada cupra formentor 2.0 tsi 310hp yüksek olmasından kaynaklı göze hoş geliyor

istek ne hocam performans mı istiyoruz ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

rs3-a45s amg-m135i gibi araçlar aynı klasmanda seçim sizde bana bir tık yakın gelen arabada cupra formentor 2.0 tsi 310hp yüksek olmasından kaynaklı göze hoş geliyor
Rs3’ler 7-8, a45s amg 5 bandında. M135i haricinde nasıl öneriler bunlar?

hocam aslında şuraya gelecektim fiyat konusunda yazamadım müsait değildim.Örnekler çok ama klasmanında golf r tam olarak fiyat/performans aracı zamanında 6r ımız olmuştu bu katagoride sadece bu seriye bindim eğer gönlünüzden geçiyorsa arabayada ısındıysanız en iyi seçenek.en azından piyasası var şimdi bu paralara alfada önerilir mesela ama satarken moral bozar.

Yukarıda da önerildiği üzere S3 mantıklı olabilir. Gerek yol tutuş performansından gerekse premium hissiyatından kaynaklı çok güzel bir araç ancak sizinde aklınıza takılan golf r da mantıklı bir tercih. İkiside aynı yıl olsa tabii ki S3 tercih etmek mantıklı olurdu ancak bütçenizden kaynaklı olarak aralarında 3-4 yıl bir fark var. Bu sebeple golf r tercih etmek daha mantıklı olabilir çünkü gelişen teknolojiden kaynaklı iç mekan olarak ve teknik özellikler olarak S3’den daha dolu gözüküyor. Ayrıca satacağınız zamanda satmak daha kolay olabilir. Tabii ki iki aracında Türkiye’de çok piyasası yok ancak alacağınız golf r, S3’den daha yeni olacağı için satmanız daha rahat olacaktır diye düşünüyorum.

Geri