İkinci el iPhone 7Selamun aleyküm arkadaşlar herkese hayırlı ramazanlar hayırlı sahurlar diliyorum öğrenciyim max bütçem 3 bin TL ye en iyi hangi telefonu önerirsiniz
3klık telefonla herhangi bi oyunu oynamak zor olur. Denk getirirsen iphone almaya çalış bu klasmandaki bi androidden hayır geleceğini zannetmiyorumPUBG filan da oynicam yeterli olur mu
Haklısın valla yurt dışı 7 plus veya 8 mi almak mantıklı olur mu sim kartımı eski telefonuma takarım3klık telefonla herhangi bi oyunu oynamak zor olur. Denk getirirsen iphone almaya çalış bu klasmandaki bi androidden hayır geleceğini zannetmiyorum
Yurt dışı 8 veya 7 plus alınır mıbulabilirsen ikinci el iphone 8 al
Xiaomi redmi note 9 al 2. El kankam en mantıklısıSelamun aleyküm arkadaşlar herkese hayırlı ramazanlar hayırlı sahurlar diliyorum öğrenciyim max bütçem 3 bin TL ye en iyi hangi telefonu önerirsiniz
Redmi note 8 pro pubg de 60fps redmi note 9 45 fps veriyordu fakat gfx tool uygulaması ile ikiside 60fps veriyor yani sorun yaşamazsın hangisi daha uygunsa onu al ama tasarım açısından tercihim note 9 olurNote 8 pro nasıl olur çok kararsızım
note 9 pro kullanıyorum önermiyorum eskiden olsa iyi cihazdı ama şimdi gidip para verilmez.Redmi note 8 pro PUBG de 60fps redmi note 9 45 fps veriyordu fakat gfx tool uygulaması ile ikiside 60fps veriyor yani sorun yaşamazsın hangisi daha uygunsa onu al ama tasarım açısından tercihim note 9 olur
Mesaj otomatik birleştirildi:
İphone 7 almanı önermem bataryaları çok çabuk bitiyor ölüyor ve çok eskiler artık
Dostum 3000 lira bütçeden bahsediyoruz daha iyi telefon var mı?note 9 pro kullanıyorum önermiyorum eskiden olsa iyi cihazdı ama şimdi gidip para verilmez.