Neler Yeni

3 bin TL bandında telefon önerisi

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Lorx61

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
768
İsim
Kadir
Çoklu Konu, Spam
Bütçe
3000
Selamun aleyküm arkadaşlar herkese hayırlı ramazanlar hayırlı sahurlar diliyorum öğrenciyim max bütçem 3 bin tl ye en iyi hangi telefonu önerirsiniz

Emre_kymk

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,200
İsim
Ali Emre Kaymak
İlgilendiği Kategoriler
bilgisayar, oyun
Instagram
emrekymk_10
PUBG filan da oynicam yeterli olur mu
3klık telefonla herhangi bi oyunu oynamak zor olur. Denk getirirsen iphone almaya çalış bu klasmandaki bi androidden hayır geleceğini zannetmiyorum

emreBeoa

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,611
İsim
Emre siyah
bulabilirsen ikinci el iphone 8 al

Lorx61

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
768
İsim
Kadir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
3klık telefonla herhangi bi oyunu oynamak zor olur. Denk getirirsen iphone almaya çalış bu klasmandaki bi androidden hayır geleceğini zannetmiyorum
Haklısın valla yurt dışı 7 plus veya 8 mi almak mantıklı olur mu sim kartımı eski telefonuma takarım
Mesaj otomatik birleştirildi:

bulabilirsen ikinci el iphone 8 al
Yurt dışı 8 veya 7 plus alınır mı

Oriencc

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
237
İsim
At
Selamun aleyküm arkadaşlar herkese hayırlı ramazanlar hayırlı sahurlar diliyorum öğrenciyim max bütçem 3 bin TL ye en iyi hangi telefonu önerirsiniz
Xiaomi redmi note 9 al 2. El kankam en mantıklısı

Oriencc

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
237
İsim
At
Note 8 pro nasıl olur çok kararsızım
Redmi note 8 pro pubg de 60fps redmi note 9 45 fps veriyordu fakat gfx tool uygulaması ile ikiside 60fps veriyor yani sorun yaşamazsın hangisi daha uygunsa onu al ama tasarım açısından tercihim note 9 olur

İphone 7 almanı önermem bataryaları çok çabuk bitiyor ölüyor ve çok eskiler artık

emreBeoa

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,611
İsim
Emre siyah
Redmi note 8 pro PUBG de 60fps redmi note 9 45 fps veriyordu fakat gfx tool uygulaması ile ikiside 60fps veriyor yani sorun yaşamazsın hangisi daha uygunsa onu al ama tasarım açısından tercihim note 9 olur

İphone 7 almanı önermem bataryaları çok çabuk bitiyor ölüyor ve çok eskiler artık
note 9 pro kullanıyorum önermiyorum eskiden olsa iyi cihazdı ama şimdi gidip para verilmez.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom