Almanca veya ispanyolcaPilot olmak istiyorum bu yüzden mümkün olduğunca dil öğrenmek istiyorum. İngilizcem şuanda çok iyi geliştirmek için hala çalışıyorum ama zaten c1-c2 seviyelerinde, film, dizi, video vs. ingilizce dublaj altyazısız rahatlıkla anlıyorum
Şimdi yeni bir dil öğrenmek istiyorum ne önerirsiniz? 3. Dilde C1 seviyesine ulaşırsam 4. Dil de öğrenmeyi düşünüyorum ona da öneri yaparsanız sevinirim
Pilotluk icinse almanca mantikli olabilirPilotluk için dil istiyorum
O sırada 8 dil bilen Fatih Sultan Mehmet.fazla dıl ogrenmek zordur bırı ogrenırken unutabılırsınız oyuzden ogrendıgınız dılı tekrar yapmalısınız
Çince veya Japonca.Pilot olmak istiyorum bu yüzden mümkün olduğunca dil öğrenmek istiyorum. İngilizcem şuanda çok iyi geliştirmek için hala çalışıyorum ama zaten c1-c2 seviyelerinde, film, dizi, video vs. ingilizce dublaj altyazısız rahatlıkla anlıyorum
Şimdi yeni bir dil öğrenmek istiyorum ne önerirsiniz? 3. Dilde C1 seviyesine ulaşırsam 4. Dil de öğrenmeyi düşünüyorum ona da öneri yaparsanız sevinirim
6ay 1 yilda nasil dil ogreniliyor hocam meraktan sordum mantikliysa deneyecdgim cunku6 ay-1 yılda istediğin dili öğrenirsin
Önemli olan o dili öğrendikten sonra kullanıp kullanmayacağın
İstersen birinci seviye İspanyolca öğren kullanmazsan 1-2 yılda unutursun
Pilot olacaksan İngilizce yeterli başka dil öğrenmek zaman kaybı
Tarihçi olmak istiyorum deseydin Almanca,İngilizce,Farsça,Arapça,Fransızca,İtalyanca hepsini öğren derdim
Almanca/RusçaPilot olmak istiyorum bu yüzden mümkün olduğunca dil öğrenmek istiyorum. İngilizcem şuanda çok iyi geliştirmek için hala çalışıyorum ama zaten c1-c2 seviyelerinde, film, dizi, video vs. ingilizce dublaj altyazısız rahatlıkla anlıyorum
Tarihe de ilgim var ama hobi olarak kalmasını tercih ederim Pilotluk için iyi dil bilmek önemli diye biliyorum ben hocam.6 ay-1 yılda istediğin dili öğrenirsin
Önemli olan o dili öğrendikten sonra kullanıp kullanmayacağın
İstersen birinci seviye İspanyolca öğren kullanmazsan 1-2 yılda unutursun
Pilot olacaksan İngilizce yeterli başka dil öğrenmek zaman kaybı
Tarihçi olmak istiyorum deseydin Almanca,İngilizce,Farsça,Arapça,Fransızca,İtalyanca hepsini öğren derdim
10 sene evvel,Kursa yazılıp Kitap defter alıp çalışman gerekiyordu...6ay 1 yilda nasil dil ogreniliyor hocam meraktan sordum mantikliysa deneyecdgim cunku