Neler Yeni

3 haftada lgsye çalışılır mı?

wass

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
928
İsim
Kayra
İlgilendiği Kategoriler
HipHop
Twitter
wass015
Discord
wass#0315
knk ortalamalar bakma denemelere bak sınavlar teog mantığı olmaasada teog zorluğu o yüzden son dnemde ne yap et hayvam gibi çalış nitelikli anadolu zorlarsın
Mesaj otomatik birleştirildi:

sınavlarla lgs arasına uçurum var bütün lgs leri çözmüş biri olarak onlara güvenmemni tavsiye ederim
Dostum ben zamanında teog'a girdim, teog gerçekten lgs'ye göre çok kolay bir sınav.

Ata Şen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
818
İsim
Ata Şen
knk asla sınava girmemezik yapma çomarlarla imam hatip okumak istemiyosan hayatın için çalış şuandan bile başla uyku düzenini azaltman gerek 400 alsan bile çok daha kaliteli bir yere girersin

Dostum ben zamanında teog'a girdim, teog gerçekten lgs'ye göre çok kolay bir sınav.
aslına bakarsan lgs zeki çocuklara biraz daha yaradı özellikle 2018

Furkan1461

80+ Silver
Rakiplerin sene başından itibaren çalışmaya başlarken pek mümkün değil gibi.

wass

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
928
İsim
Kayra
İlgilendiği Kategoriler
HipHop
Twitter
wass015
Discord
wass#0315
knk asla sınava girmemezik yapma çomarlarla imam hatip okumak istemiyosan hayatın için çalış şuandan bile başla uyku düzenini azaltman gerek 400 alsan bile çok daha kaliteli bir yere girersin

aslına bakarsan lgs zeki çocuklara biraz daha yaradı özellikle 2018
Dostum burada çocuğa motivasyon ve tavsiye vermek yerine sen kendi netlerini söylüyorsun. Ayrıca söylediğin şeyler çok mantıksız.

ReDanger

80+ Bronze
Dostum ben geçen sene günde 7 saat çalışıyordum eğer sende bi 8 saat çalış fakat en ama en önemlisi kitap oku, çok işe yarıyor

Ata Şen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
818
İsim
Ata Şen
Dostum burada çocuğa motivasyon ve tavsiye vermek yerine sen kendi netlerini söylüyorsun. Ayrıca söylediğin şeyler çok mantıksız.
knk kendi netlerimi söylemem örnek olması için motivasyon bir şeye yaramaz gerçeklerle yüzleşilmedikçe benim netleri söylememin nedeni benim net faza yapmaya çalışmam günde demek istediğim günü kendine göre aarlaması gerektiği yani fen-mat-tr ağırlığıyla çalışıp nete çıkabilceğini söylüyorum

LineaTurco

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,097
İsim
Zeki Müren
Kanka selamlar bende 8.sınıf öğrencisiyim çok artık 500 tam puan yapmayı bekleme ama güzel bir program ile 450-480 falan alabilirsin diye düşünüyorum.
Aynen kardeşim ben soking hafıza ile 1 saattte lgs de ful çekiyorum dalga mı geçiyorsun ** şaka mısın götünüzden köy uyduruyonuz allahım yarabbim onun için sene boyu çalışıyorlar kes uza

wass

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
928
İsim
Kayra
İlgilendiği Kategoriler
HipHop
Twitter
wass015
Discord
wass#0315
Rakibim yok ki.Niye başkalarına bakıyım?
Dostum sen dediğin gibi yap, bol bol soru çöz. Umudunu kesme, zararına olur. Bundan sonrası senin elinde. İstersen 425+ puan bile yaparsın. Matematiği anlamıyorsan öbür derslere çalış, matematik konularını bitirir biraz soru çözersin. En azından birkaç soru yaparsın. Kalan dersleri de eğer öğrenirsen çat çat yaparsın.

Ata Şen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
818
İsim
Ata Şen
Dostum ben geçen sene günde 7 saat çalışıyordum eğer sende bi 8 saat çalış fakat en ama en önemlisi kitap oku, çok işe yarıyor
kitap okumanızı önermem okuma hızı olarak paragraf ve mantık çözmeniz olduka daha avantajlı hem hız kazanıyorsun hem de soru çözüyorsun ayrıca kitap -bendeçok oluyordu- ders çalışma isteğini azaltabiliyor ve yorabiliryor

wass

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
928
İsim
Kayra
İlgilendiği Kategoriler
HipHop
Twitter
wass015
Discord
wass#0315
knk kendi netlerimi söylemem örnek olması için motivasyon bir şeye yaramaz gerçeklerle yüzleşilmedikçe benim netleri söylememin nedeni benim net faza yapmaya çalışmam günde demek istediğim günü kendine göre aarlaması gerektiği yani fen-mat-tr ağırlığıyla çalışıp nete çıkabilceğini söylüyorum
Matematiği anlamıyorsa çalışmasına gerek yok, boşuna zaman kaybedecek ve başka derslere çalışabileceği güzel zamanını yitirecek.

ReDanger

80+ Bronze
kitap okumanızı önermem okuma hızı olarak paragraf ve mantık çözmeniz olduka daha avantajlı hem hız kazanıyorsun hem de soru çözüyorsun ayrıca kitap -bendeçok oluyordu- ders çalışma isteğini azaltabiliyor ve yorabiliryor
Günde 3 saat kitap okuyup 9 saat çalışan bne🤨

Swords

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,238
İsim
Berat Yapıcı
1 hafta sayısal 1 hafta sözel diğer 1 haftada karışık olabilir inkilapla ilgili bir sorun varsa yaz özelden.

Top Bottom