the forst ın 2. oyunuda indirimdeİndirimlerden oyun almak istiyoruz ama karar veremedik, çok bir bütçemiz yok. Uygun fiyatlı diyebileceğimiz oyunlar olursa sevinirim.
Dyinglight
7 days to die
The forest
Bunları oynadık
Payday 2 önceden denemiş arkadaşlarım beğenmemişler killing floor 2 daha önceden almıştık back4blood ve left 4 dead 2 ekledim teşekkürlerZombi türünü seviyorsunuz herhalde
-----ZOMBİ------
Left4Dead 1&2 62tl Steam
Killing Floor 2 2tl epicgames (kaçırmayın)
Back4Blood 24tl epicgames (kaçırmayın)
-----------------------------
Diğer
-----
Risk of rain 2 24tl epicgames
Starwars squadrons 13tl epicgames
Payday 2 30tl epicgames
tür olarak ne lazım=?İndirimlerden oyun almak istiyoruz ama karar veremedik, çok bir bütçemiz yok. Uygun fiyatlı diyebileceğimiz oyunlar olursa sevinirim.
Dyinglight
7 days to die
The forest
Bunları oynadık
back4blood left4deadin gelişmiş ve değiştirilmiş hali gibi bir şey ilk olarak left4dead serisini oynayın aradan birkaç oyun geçince back4blood oynarsınızPayday 2 önceden denemiş arkadaşlarım beğenmemişler killing floor 2 daha önceden almıştık back4blood ve left 4 dead 2 ekledim teşekkürler
Hiç fark etmeztür olarak ne lazım=?
DevourHiç fark etmez
İndirimlerden oyun almak istiyoruz ama karar veremedik, çok bir bütçemiz yok. Uygun fiyatlı diyebileceğimiz oyunlar olursa sevinirim.
Dyinglight
7 days to die
The forest
Bunları oynadık
Teşekkürler .dContent warning escape the backrooms gibi bir kaç oyun daha var son of forest the forest in 2. Oyunu valheim no Mans sky lethal company risk of rain payday2 battlefield 1 mordhau witch it the long drive asetto corsa Euro truck simülatör 2 ranch simülatör chivalry 2 varda var daha oyun bir bak hepsine yoksa daha öneririm ortaya karışık öneriyorum