Artics 1 Wireless ile wireless olmayan modeline göre ek olarak kendi içinde ses kartı var, çok daha iyi.Wireless olması dışında hiçbir artı yanı yok, 300 liralık alt seviye bir kulaklığa ek olarak wireless koyup 1000 lira yapmışlar.
Artics 1 Wireless ile wireless olmayan modeline göre ek olarak kendi içinde ses kartı var, çok daha iyi.Wireless olması dışında hiçbir artı yanı yok, 300 liralık alt seviye bir kulaklığa ek olarak wireless koyup 1000 lira yapmışlar.
Fusion bence.HyperX Cloud Alpha S Gaming Kulaklık Blackout HX-HSCAS-BK/WW : Amazon.com.tr: Video Oyunu ve Konsol
HyperX Cloud Alpha S Gaming Kulaklık Blackout HX-HSCAS-BK/WW : Amazon.com.tr: Video Oyunu ve Konsolwww.amazon.com.tr
O zaman kusura bakmayın, farklı olduğunu bilmiyordum ama yine de steelseries'in fiyat politikasını beğenmiyorum, o fiyat edeceğinden şüpheliyimArtics 1 Wireless ile wireless olmayan modeline göre ek olarak kendi içinde ses kartı var, çok daha iyi.
Dostum Arctis 1 wireless çok farklı bir kulaklık. Özellikle sürücüleri Arctis 7 ile aynı. Ses kalitesi olarak wired olanının çok önünde.Wireless olması dışında hiçbir artı yanı yok, 300 liralık alt seviye bir kulaklığa ek olarak wireless koyup 1000 lira yapmışlar.
Evet, sonradan öğrendim. Yine de arctis 1 sevmiyorumDostum Arctis 1 wireless çok farklı bir kulaklık. Özellikle sürücüleri Arctis 7 ile aynı. Ses kalitesi olarak wired olanının çok önünde.
HyperX Cloud Alpha S Gaming Kulaklık Blackout HX-HSCAS-BK/WW : Amazon.com.tr: Video Oyunu ve Konsol
HyperX Cloud Alpha S Gaming Kulaklık Blackout HX-HSCAS-BK/WW : Amazon.com.tr: Video Oyunu ve Konsolwww.amazon.com.tr