3 MOUSE ARASINDA TERCİH

Ondrozl

80+
Reaksiyon skoru
22
Kablosuz mouse icin asagidaki urunler arasinda kaldim kullanan arkadaslar varmi ? Eksilerini artilarini yazabilirmisiniz veya hangisini tercih etmeliyim

Logitech G Pro Superlight
Razer Viper v2 Pro
Razer Deathadder v3 Pro

DAV3 Pro ya da Viper V2 Pro'yu tercih edebilirsin. Çok farkları yok tutuş şekline göre karar ver.

v2 pro ve v3 pro, g pro x den net daha üstün.

Ergo istiyorsan DA, simetrik istiyor viper alacaksın,

Kablosuz mouse icin asagidaki urunler arasinda kaldim kullanan arkadaslar varmi ? Eksilerini artilarini yazabilirmisiniz veya hangisini tercih etmeliyim

Razer Viper v2 Pro
Razer Deathadder v3 Pro
Ben olsam
Razer Viper v2 Pro

DAV3 Pro ya da Viper V2 Pro'yu tercih edebilirsin. Çok farkları yok tutuş şekline göre karar ver.
Claw + palm değişiyor , şuan ss sensei ten kullaniyorum kablosuz gecmek istiyorum biraz marka takintisi var arastirdim biraz piyasadaki en iyileri bunlar sanirim . Tesekkur ederim oneri icin

Claw + palm değişiyor , şuan ss sensei ten kullaniyorum kablosuz gecmek istiyorum biraz marka takintisi var arastirdim biraz piyasadaki en iyileri bunlar sanirim . Tesekkur ederim oneri icin
DAV3 Pro tercih ederdim sanırım. Çok güzel mouselar.

piyasadaki en iyi mouse şuan net şekilde pulsar x2 wireless ve endgame xm2 wireless onlara bakmadan karar verme

Da v3

Razer Viper v2 Pro
Razer Deathadder v3 Pro
hepsi çok iyi hocam ama logitech tepkime süresi olarak daha iyi diye biliyorum yanlışım olmasın*

Razer Viper v2 Pro
Razer Deathadder v3 Pro
Logitechimde logitechim üstüne marka tanimamm

Eğer bu üçünden başka mouse düşünürseniz Lamzu Atlantis dün ön siparişe açılmıştı onu da tercih edebilirsiniz.

Geri