Akciğer kanseri olduktan sonra gelen pişmanlık hissi. :ddAlıntıyı görüntüle
Roll on 3 al 1 öde ile 3 tanesi 142 tl. son 12 dakika (18:00'da bitiyor)
kesinlikle katılıyorum. bir süre sonra problemler oluşabilir YTDArkadaşlar terleme önleyici olan şeyleri kullanmayın. Vücut terleyerek vücudun olması gereken ısısını ayarlar ve toksinleri atar
kullancamArkadaşlar terleme önleyici olan şeyleri kullanmayın. Vücut terleyerek vücudun olması gereken ısısını ayarlar ve toksinleri atar
Sırf bilmediğimden soruyorum ama teri sadece koltuk altından atmıyoruz. Vücudumuzun her yerinden terliyoruz. Koltukaltında özel olan bir durum mu var?Arkadaşlar terleme önleyici olan şeyleri kullanmayın. Vücut terleyerek vücudun olması gereken ısısını ayarlar ve toksinleri atar
Ürin Koltukaltınla alakalı diye yazdım, tabii ki her yerden atıyoruz.Sırf bilmediğimden soruyorum ama teri sadece koltuk altından atmıyoruz. Vücudumuzun her yerinden terliyoruz. Koltukaltında özel olan bir durum mu var?
Kullan kardeşim, benimki tavsiye.kullancam
Valla hocam koltukaltında özel bir durum yoksa kullanmaya devam. Keşke herkes kullansa. Ülkede haftada 1 gün duş alıp bu tarz ürünler kullanmayan ve habeş maymunu gibi kokan milyonlarca insan var. Burnumuzun direği kalmıyor yaz aylarında.Ürin Koltukaltınla alakalı diye yazdım, tabii ki her yerden atıyoruz.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kullan kardeşim, benimki tavsiye.