3 Tane İnternet Servis Sağlayıcısı Arasında Kaldım

Reaksiyon skoru
1
Merhabalar. Hatay'da ikamet etmekteyim. Malumunuz son turknet zamlarından sonra iss değişikliğine gitmeye karar verdim. Gibirnet , millenicom ve netspeed arasında kaldım. Oyunlardaki ping değerleri de önceliğimde. Altyapım turktelekom fiber altyapısı. Önerileriniz benim için çok değerli.

@akargokay4

Merhaba ! Efendim İlk Önce ' Donanım Arşive ' Hoş Geldiniz

Forumu Yanlış Yere Açmışsınız Efendim.. Düzenleye Bilirsen Düzenlemenizi Öneririm Size Aksi Taktirde Yöneticiler Tarafından Uyarı Alabilirsiniz..

' Rapor Et ' Kısmından Yönetiçiler İle İletişim Geçip Konunuzu Taşımayı Rica Eden Lütfen

Merhabalar. Hatay'da ikamet etmekteyim. Malumunuz son turknet zamlarından sonra iss değişikliğine gitmeye karar verdim. Gibirnet , millenicom ve netspeed arasında kaldım. Oyunlardaki ping değerleri de önceliğimde. Altyapım turktelekom fiber altyapısı. Önerileriniz benim için çok değerli.
netspeed i xiaomi gibi övenler var millenicom a da çok kötü diyenler var

ben milleni kullanıyorum gayet memnunum kodumu verirsem sende 1 ay ücretsiz kazanırsın bende

Millenicom kullanıyorum öneririm. Müşteri hizmetleri çözüm odaklı çalışıyor hizmet kalitesi iyidir. Memnun kalmasanız 30 gün içerisinde para iadesi de var. Ping ve hız test sonuçları aşağıdadır. Dilerseniz kampanya kodu ile 1 ay ücretsiz hizmet alabilirsiniz. CC473E52.

Netspeed çok kaliteli müşteri hizmetlerine sahip ve her zaman tam bir F/P firması.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,165,223
Üyeler
185,048
Son üye
Mert9797
Geri