13X10 TLTP'de para veriyorlar da harçlık gibi zaten, olmasa da olur.
İşini seven adam gönüllü yapar zaten.
13X10 TLTP'de para veriyorlar da harçlık gibi zaten, olmasa da olur.
Bu arkadaş olabilir geçen bi veledi dedektif gibi ifşa etti.Yaşım 21.
Daha önceden 2 yıllık yöneticilik yaptım, hangi site olduğunu söylemeyeceğim. Hiç uyarım yoktur, kurallara da alıştık.
Yazım kurallarını orta seviye biliyorum, yani başlık düzetme, rapora dönüş sorunu yaşamam diye düşünüyorum.
Belki de 9 saatten fazla zaman geçiriyorum burada. Fakat benim de bir sorum olacak:
- Herhangi bir uyarı/ceza durumunda nasıl hüküm vereceğiz? Ceza tablosu yoksa kafama göre vermem biraz saçma olur.
Konu açsanaÖncelikle selam.Hala aktif bir moderatör varsa bana driver_power_state_failure hatasının kesin çözümünü söyleye bilirmi?
Ben bundan önce forumda gezindim birkaç foruma baktım(tabi bu hata ile ilgili) bir şey bulamadım .Abdullah abi de dahil olmakla kimler benim bu problemime çözüm bula bilirse lütfün yardim etsin.Artık 2 aydır pc de oyun oynayamiyorum.(mavi ekran hatası bu - minidump paylaşa bilirim) Şimdiden teşekkürler.
Ayrı konu acmalısın burada gözden kacabilir.Öncelikle selam.Hala aktif bir moderatör varsa bana driver_power_state_failure hatasının kesin çözümünü söyleye bilirmi?
Ben bundan önce forumda gezindim birkaç foruma baktım(tabi bu hata ile ilgili) bir şey bulamadım .Abdullah abi de dahil olmakla kimler benim bu problemime çözüm bula bilirse lütfün yardim etsin.Artık 2 aydır pc de oyun oynayamiyorum.(mavi ekran hatası bu - minidump paylaşa bilirim) Şimdiden teşekkürler.
Bir gün mod olursan beni unutma rev...Yani 15 yaşımdayım ama 16' dan gün alıyorum. Yapacak bir şey yok olmasa da deneyeceğim şansımı. Bende reddedilecekse dahi başvurmak istiyorum.
Yaş 22. Gönüllü olarak modaretörlük alabilirim. Geçmişimde bir çok forumda sup. ve mod. yaptım.Arkadaşlar forumda üye banlamaktan ziyade ılımlı şekilde forumun düzenini sağlayacak gerekli çeki düzeni verip rapor sistemine bakacak gönüllü mod arkadaşlar alacağız.
BURASI ÖNEMLİ: Arkadaşlar alımları GÖNÜLLÜ olarak istiyoruz ve başvuru yaşı min 16 olmalı
ne kadar veriyorlarTP'de para veriyorlar da harçlık gibi zaten, olmasa da olur.