Neler Yeni

3 Yeni "GÖNÜLLÜ" Forum Moderatörü Alınacaktır.

Tera

80+
Yaşım 21.

Daha önceden 2 yıllık yöneticilik yaptım. Hiç uyarım yoktur, kurallara da alıştık.

Yazım kurallarını orta seviye biliyorum, rapora dönüş sorunu yaşamam diye düşünüyorum.

Belki de 9 saatten fazla zaman geçiriyorum burada.

Son düzenleme:

Whattyu

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Bende gönüllüyüm yaş 17

19hsyn96

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,326
İsim
Hüseyin Şen
ben başvurdum hepsine olmadı ondan artık başvurmayı düşünmüyorum

En İyi Cevap
1
Yaşım 21.

Daha önceden 2 yıllık yöneticilik yaptım, hangi site olduğunu söylemeyeceğim. Hiç uyarım yoktur, kurallara da alıştık.

Yazım kurallarını orta seviye biliyorum, yani başlık düzetme, rapora dönüş sorunu yaşamam diye düşünüyorum.

Belki de 9 saatten fazla zaman geçiriyorum burada. Fakat benim de bir sorum olacak:

1. Herhangi bir uyarı/ceza durumunda nasıl hüküm vereceğiz? Ceza tablosu yoksa kafama göre vermem biraz saçma olur.
Bu arkadaş olabilir geçen bi veledi dedektif gibi ifşa etti. :D

Lufoxi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
215
İsim
Umut
Selamlar forumda yeniyim. Yaşım 16. Hem forumdaki insanları tanıma adına hemde kendimi bir nebze daha öne atmak için gönüllü oluyorum.

• Beğen
Reaksiyonlar: Tera

rtx 3090

80+ Silver
Öncelikle selam.Hala aktif bir moderatör varsa bana driver_power_state_failure hatasının kesin çözümünü söyleye bilirmi?
Ben bundan önce forumda gezindim birkaç foruma baktım(tabi bu hata ile ilgili) bir şey bulamadım .Abdullah abi de dahil olmakla kimler benim bu problemime çözüm bula bilirse lütfün yardim etsin.Artık 2 aydır pc de oyun oynayamiyorum.(mavi ekran hatası bu - minidump paylaşa bilirim) Şimdiden teşekkürler.
Konu açsana

shotpoter

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,237
İsim
Taha Efe
Öncelikle selam.Hala aktif bir moderatör varsa bana driver_power_state_failure hatasının kesin çözümünü söyleye bilirmi?
Ben bundan önce forumda gezindim birkaç foruma baktım(tabi bu hata ile ilgili) bir şey bulamadım .Abdullah abi de dahil olmakla kimler benim bu problemime çözüm bula bilirse lütfün yardim etsin.Artık 2 aydır pc de oyun oynayamiyorum.(mavi ekran hatası bu - minidump paylaşa bilirim) Şimdiden teşekkürler.
Ayrı konu acmalısın burada gözden kacabilir.

.EXE

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
259
İsim
Emre
İlgilendiği Kategoriler
No Text
Arkadaşlar forumda üye banlamaktan ziyade ılımlı şekilde forumun düzenini sağlayacak gerekli çeki düzeni verip rapor sistemine bakacak gönüllü mod arkadaşlar alacağız.

BURASI ÖNEMLİ: Arkadaşlar alımları GÖNÜLLÜ olarak istiyoruz ve başvuru yaşı min 16 olmalı
Yaş 22. Gönüllü olarak modaretörlük alabilirim. Geçmişimde bir çok forumda sup. ve mod. yaptım.

• Beğen

emirhan1234

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,791
İsim
emirhan
elim ayağım titriyor kim olacak ya heyacanlandım

• Beğen