O da bende kalsın.ne kadar veriyorlar
O da bende kalsın.ne kadar veriyorlar
Doğru söyle, kim tehdit etti Dokan.İnsanların bana verdiği gaz ile ben de aday olmaya karar verdim. Üyeler ile samimi ve iç içe olduğumdan dolayı üyelere ve foruma çeki düzen verebileceğimi düşünüyorum. Yaşım tutuyor.
Gereksiz noktalı virgül kullanmayın.Bu zamana kadar rapor sistemini düzgün kullanmakla ;beraber...
Cümleye "ve" ile başlanmaz.Ve mümkün mü?
Knk Rank ne alaka bide yaş 12 min 16 istiyolarAbi lol Rank bronz 2 yaş 12 ben Cok istiom
Tabii önceki hesabındaki hataları bu hesabında yapmamaya çalışıyorsun. Anladım.Gereksiz noktalı virgül kullanmayın.
@keremcnsz24 inşallah adaylığını koymuşsundur en çok hakeden kişi olabilirsin.
@keremcnsz24 inşallah adaylığını koymuşsundur en çok hakeden kişi olabilirsin.
PP'de olan Jane çok tatlı be.Abi lol Rank bronz 2 yaş 12 ben Cok istiom
gönüllüArkadaşlar forumda üye banlamaktan ziyade ılımlı şekilde forumun düzenini sağlayacak gerekli çeki düzeni verip rapor sistemine bakacak gönüllü mod arkadaşlar alacağız.
BURASI ÖNEMLİ: Arkadaşlar alımları GÖNÜLLÜ olarak istiyoruz ve başvuru yaşı min 16 olmalı
16 yasındayım ogrencıyım ama genel olarak forumdayım katılmak ısıtıyorum gonulluyumArkadaşlar forumda üye banlamaktan ziyade ılımlı şekilde forumun düzenini sağlayacak gerekli çeki düzeni verip rapor sistemine bakacak gönüllü mod arkadaşlar alacağız.
BURASI ÖNEMLİ: Arkadaşlar alımları GÖNÜLLÜ olarak istiyoruz ve başvuru yaşı min 16 olmalı