Dokan abi...İnsanların bana verdiği gaz ile ben de aday olmaya karar verdim. Üyeler ile samimi ve iç içe olduğumdan dolayı üyelere ve foruma çeki düzen verebileceğimi düşünüyorum. Yaşım tutuyor.
Aynen öyle. @Tera da benim diğer adayım. Bir diğer adayım da @RevDeisDou zaten.
Oooo ağam bende olmayı düşünüyordum aday da bu durumda çekiyorum adaylığımı.İnsanların bana verdiği gaz ile ben de aday olmaya karar verdim. Üyeler ile samimi ve iç içe olduğumdan dolayı üyelere ve foruma çeki düzen verebileceğimi düşünüyorum. Yaşım tutuyor.
Tamam gereksiz mesajlar ile doldurmayalım modlar haklı. Daha çok zorluk çıkıyor onlara.Dokan abi...
Helal abi
Bazı modları görevden alcakmış çünküZaten 3-4 tane mod vardı. Neye yetmiyor?
bence gelecek alımlar olursa forumdaki kişiler belirleyebilir güzel bir demokratik ortam da olurArkadaşlar forumda üye banlamaktan ziyade ılımlı şekilde forumun düzenini sağlayacak gerekli çeki düzeni verip rapor sistemine bakacak gönüllü mod arkadaşlar alacağız.
BURASI ÖNEMLİ: Arkadaşlar alımları GÖNÜLLÜ olarak istiyoruz ve başvuru yaşı min 16 olmalı
Ayrımcılık olur o zaman, isteyen sevdiği kişiye oy verir.bence gelecek alımlar olursa forumdaki kişiler belirleyebilir güzel bir demokratik ortam da olur
Dokan gas gasİnsanların bana verdiği gaz ile ben de aday olmaya karar verdim. Üyeler ile samimi ve iç içe olduğumdan dolayı üyelere ve foruma çeki düzen verebileceğimi düşünüyorum. Yaşım tutuyor.
Yan hesaptan oy verirler bir de.Ayrımcılık olur o zaman, isteyen sevdiği kişiye oy verir.
iyide forumda zaten daha çok problem çözen ve sorulara çözüm yazanlar seviliyor zatenAyrımcılık olur o zaman, isteyen sevdiği kişiye oy verir.
o konuda haklısınYan hesaptan oy verirler bir de.![]()
Benim o içeriği atma sebebim insanlar yaşını doğru söylemeyebiliyor, ki attığım SS de bunu kanıtlıyor. Başvuran arkadaşların içinde umarım o arkadaş gibi yaşını büyütenler yoktur.Lütfen konunun altını konudan bağımsız içerikler ile doldurmayalım .
17 yaşArkadaşlar forumda üye banlamaktan ziyade ılımlı şekilde forumun düzenini sağlayacak gerekli çeki düzeni verip rapor sistemine bakacak gönüllü mod arkadaşlar alacağız.
BURASI ÖNEMLİ: Arkadaşlar alımları GÖNÜLLÜ olarak istiyoruz ve başvuru yaşı min 16 olmalı