Neler Yeni

3 Yeni "GÖNÜLLÜ" Forum Moderatörü Alınacaktır.

Mr. Edri

80+ Platinum
En İyi Cevap
26
Dahası  
Reaksiyon skoru
23,307
İsim
.
Bende olabilirim sabah saat 10 ile akşam 10 na kadar aktif olurum elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım forumda yeniyim ama diğer forumlarda iyi bir rehber olmuşum dur biraz da mizah ı olan moderatör olurum :) 😆😀 yaşımda tam 16 Ocak 5 tr girmiştim
Bu dediğinle kanıtladın mizahşörlüğünü

BerIin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Abdüssamet inal
Arkadaşlar forumda üye banlamaktan ziyade ılımlı şekilde forumun düzenini sağlayacak gerekli çeki düzeni verip rapor sistemine bakacak gönüllü mod arkadaşlar alacağız.

BURASI ÖNEMLİ: Arkadaşlar alımları GÖNÜLLÜ olarak istiyoruz ve başvuru yaşı min 16 olmalı
Yaşım 18 sabah 15.00 ile gece 2 ye kadar aktifim elektronik aletlerden fazla anlamasam da insanlardan ve çeki düzenlerden çok iyi anlarım

Son düzenleme:

-RutHleSs-

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Yaşım 21.

Daha önceden 2 yıllık yöneticilik yaptım, hangi site olduğunu söylemeyeceğim. Hiç uyarım yoktur, kurallara da alıştık.

Yazım kurallarını orta seviye biliyorum, yani başlık düzetme, rapora dönüş sorunu yaşamam diye düşünüyorum.

Belki de 9 saatten fazla zaman geçiriyorum burada. Fakat benim de bir sorum olacak:

1. Herhangi bir uyarı/ceza durumunda nasıl hüküm vereceğiz? Ceza tablosu yoksa kafama göre vermem biraz saçma olur.
Görevini layığıyla yapabileceğini düşünüyorum. Bol şans.

DonanımFikir

Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,796
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu
İnsanların bana verdiği gaz ile ben de aday olmaya karar verdim. Üyeler ile samimi ve iç içe olduğumdan dolayı üyelere ve foruma çeki düzen verebileceğimi düşünüyorum. Yaşım tutuyor.
Şimdiden hayırlı olsun diyorum :)
Daha belli olmadı ama şimdiden hayırlı olsun diyorum

Yaşım 21.

Daha önceden 2 yıllık yöneticilik yaptım, hangi site olduğunu söylemeyeceğim. Hiç uyarım yoktur, kurallara da alıştık.

Yazım kurallarını orta seviye biliyorum, yani başlık düzetme, rapora dönüş sorunu yaşamam diye düşünüyorum.

Belki de 9 saatten fazla zaman geçiriyorum burada. Fakat benim de bir sorum olacak:

1. Herhangi bir uyarı/ceza durumunda nasıl hüküm vereceğiz? Ceza tablosu yoksa kafama göre vermem biraz saçma olur.

MotionlessINWhite

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,521
İsim
Chris Motionless
19 yaşındayım, daha önce Technopat'ta moderatörlük geçmişim var.
Gün içerisinde hep müsaitim, yani saatten farksız bir şekilde görevimi yapabilirim.
@Toxpox @crazyreign

sami şahin

80+ Silver
En İyi Cevap
2
15 yaş olmaz mı genellikle saat öğlen 3 den sonra gün içinde aktifim ara sıra gece aktifim uzun bir zaman moderötör olmaya gönüllüyüm

Son düzenleme:
  • Beğen
Reaksiyonlar: Tera

kadiks

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,222
İsim
Kadir Bey