Neler Yeni

30.000 TL - 3000 Serisini beklemeli miyim? Bütçem yeter mi?

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Mertcan TÜTÜNOĞLU
Kardeş bütçeni biraz zorlamalısın bence 25bin istediğin sistemi kuramazsın. Babana biraz dil dök bütçeyi 2 katına çıkartsın :)
Amma dalga geçtiniz he. Sorduğuma pişman oldum. :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bütün moralim altüst oldu.
Gidip biraz ders çalışayım bari.
Belki çocuklarıma böyle imkanlar sunabilirim.
Ben kendimi bildim bileli babam günde hiç yoktan 15 saat çalışır. 1-2 yıl günde 4 saat uyuyarak çalıştı. 3 gün uyumadığını da bilirim. Maalesef Türkiye de hakkın ile para kazanmak istiyorsan durum bu.

SorumVar

80+
Ne dalga geçmesi
3950x - 2080ti - 64gb ram bunlar 25 bin ediyor. Daha kasası , custom sıvı soğutma sistemi , 4+4+4 GB m2 ssd , 3lü ekran kurulumu ....

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Mertcan TÜTÜNOĞLU
Ne dalga geçmesi
3950x - 2080ti - 64gb ram bunlar 25 bin ediyor. Daha kası custom sıvı soğutma sistemi 4+4+4 GB m2 ssd 3lü ekran kurulumu ....
Öyle demeseydin iyiydi. Bütçe öyle söyleyince artmıyor. Yılların birikimi var bu bütçede.

SorumVar

80+
Kardeş o zaman gerçek fikrimi sorarsan beklemen yönünde. Kurduğun sitemle para kazanmak amacıyla değilde oyun için kurduğunu farzediyorum . 30bin çok çok fazla düşün piyasaya şu an oyunlar ps4 gibi 3-4 yıllık cihazlarla çalışacak oyunlar .Yani çok bir yatırım yapmana gerek yok haa illa yatırım yapacam diyorsanda 2 yıllık bir 2080ti para vermek yerine yeni çıkacak olan sistemi beklemeni tavsiye ederim.

Top Bottom