- Konu Sahibi Konu Sahibi
X570 gaming plus (x570-a çok kötü diye b550 tomahawk ile yakın anakart)
Samsung 970 evo plus 1 tb
Gskill trident z 2x8 3200mhz (ballistix 3600 ile yakın fiyatta diye 3200mhz dedim)
Fsp hydro g 850w gold - benim topladığımda da 850w gold bir psu var
deep cool castle 240mm sıvı soğutma olarak da özelleştirince
işlemci 5600x olarak kalmasına ramen parçaları benim topladığım sistemle aynı seviyeye gelince 29.500 tl oluyor 5900x yapınca 32000 tlyi geçiyor
ki phanteks p500a gibi bi kasa ile gamegaraj kasası karşılaştırılamaz ona değinmedim bile
Bu dediğim özelleştirmeleri bi yapın o attığınız hazır cevap linkler ile
Anladım zaten o ön ek olayını ona bi şey demiyorum
Samsung 970 evo plus 1 tb
Gskill trident z 2x8 3200mhz (ballistix 3600 ile yakın fiyatta diye 3200mhz dedim)
Fsp hydro g 850w gold - benim topladığımda da 850w gold bir psu var
deep cool castle 240mm sıvı soğutma olarak da özelleştirince
işlemci 5600x olarak kalmasına ramen parçaları benim topladığım sistemle aynı seviyeye gelince 29.500 tl oluyor 5900x yapınca 32000 tlyi geçiyor
ki phanteks p500a gibi bi kasa ile gamegaraj kasası karşılaştırılamaz ona değinmedim bile
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu dediğim özelleştirmeleri bi yapın o attığınız hazır cevap linkler ile
Anladım zaten o ön ek olayını ona bi şey demiyorum
Bu arada gamegaraj daki o sistem fiyat performans değil. Tek tek düşük orta seviye (o sistemdeki gibi) parçalarla toplarsan bile aynı fiyata denk geliyor zatenYaptığım bunun gibi bi kaç rehber var kimse bu konuya değinmemişti ama
Ön ek konusuna dikkat ederim artık
Phantom 7A-RTX3080Ti - Game Garaj
Amd işlemcili ve RTX nvidia ekran kartlı Phantom 7A-RTX3080Ti oyuncu masaüstü bilgisayarı en uygun fiyat ve taksit seçeneğiyle GameGaraj'dawww.gamegaraj.com
Ve bu arada bu sistemi atıp sadece işlemci değiştiren kardeşlerim için ;
benim sistemdeki diğer parçalar ile aynı seviyeye gelmesi için yapıcağınız özelleştirmeler ile işlemci 5600x kalınca bile 29.500 TL oluyor zaten
Son düzenleme: