Neler Yeni

Rehber 30.000 TL RTX 3080 TI SISTEM TOPLAMA

arisaka

80+ Bronze
Konunun rehberle tam olarak yakindan uzaktan nasil bir alakasi var?

Reppy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
225
İsim
Ali Ege
@cfranko sen valla phanteks p500a alma o zaman burda haterları var bi kaç fan fazla diye çok daha iyi sanıyorlar gamegaraj tower tipi kasayı 😂
Dostum sen ne diyorsun hala yok hater yok şu yok bu neyin haterıyız lan biz? hater olsak palitli sistemi atar mıydık allahım ya 6 fanlı bi kasayla 3 fanlı bi kasayı bir tutuyorsun

MrBeast

80+ Gold
En İyi Cevap
1
@Çağan Erdal ve diğer kişilerin eleştirileri doğru zaten ama 10-20 mesajlı insanların sırf mesaj kasmak için karşısındaki kişiye direk saldırı yönündeki yazıları komik. Gamegaraj kasayı phanteks den daha iyi sanan tipler var konu kilitlense daha iyi olur
Mesaj otomatik birleştirildi:

Dostum sen ne diyorsun hala yok hater yok şu yok bu neyin haterıyız lan biz? hater olsak palitli sistemi atar mıydık allahım ya 6 fanlı bi kasayla 3 fanlı bi kasayı bir tutuyorsun
Gamepower warcry kasada 9 fan var hava akışı kötü ?

Reppy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
225
İsim
Ali Ege
@Çağan Erdal ve diğer kişilerin eleştirileri doğru zaten ama 10-20 mesajlı insanların sırf mesaj kasmak için karşısındaki kişiye direk saldırı yönündeki yazıları komik. Gamegaraj kasayı phanteks den daha iyi sanan tipler var konu kilitlense daha iyi olur

Kullandın mı kullanmadın mı

arisaka

80+ Bronze
Kasa kalitesi fan sayisina gore mi olculuyormus?

MrBeast

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Doğru fan dizilimi ile iyi olabiliyor hava akışı zaten ama dediğim olay çok fan = daha iyi demek değil

Dahası  
Reaksiyon skoru
101
İsim
alican mansuroğlu

o.O2

MrBeast

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Kasa kalitesi fan sayisina gore mi olculuyormus?
Dünyadaki en iyi hava akışına sahip olan kasalardan birini ne ile karşılaştırıyor :( tek bi phanteks fan fiyatı ile o kasadaki 6 tane fan alınır onu da bilmiyor

Kalitesiz mi dedim? biri üç biri 6 fanlı dedim ???
Fazla fan = daha iyi hava akışı demek değil

valitx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
124
İsim
Ömer Faruk Baltacı
Konuyu kapatmalısınız.

Top Bottom