Gaming PLUS Tıer III yani giriş seviye, X570 A PRO ise onun biraz daha altı.evet ama o x570 gaming plusı hala a pro sanıyor
Dostum sen ne diyorsun hala yok hater yok şu yok bu neyin haterıyız lan biz? hater olsak palitli sistemi atar mıydık allahım ya 6 fanlı bi kasayla 3 fanlı bi kasayı bir tutuyorsun@cfranko sen valla phanteks p500a alma o zaman burda haterları var bi kaç fan fazla diye çok daha iyi sanıyorlar gamegaraj tower tipi kasayı
Gamepower warcry kasada 9 fan var hava akışı kötü ?Dostum sen ne diyorsun hala yok hater yok şu yok bu neyin haterıyız lan biz? hater olsak palitli sistemi atar mıydık allahım ya 6 fanlı bi kasayla 3 fanlı bi kasayı bir tutuyorsun
Kullandın mı kullanmadın mı@Çağan Erdal ve diğer kişilerin eleştirileri doğru zaten ama 10-20 mesajlı insanların sırf mesaj kasmak için karşısındaki kişiye direk saldırı yönündeki yazıları komik. Gamegaraj kasayı phanteks den daha iyi sanan tipler var konu kilitlense daha iyi olur
Mesaj otomatik birleştirildi:
Gamepower warcry kasada 9 fan var hava akışı kötü ?
Kasa kalitesi fan sayisina gore mi olculuyormus?Dostum sen ne diyorsun hala yok hater yok şu yok bu neyin haterıyız lan biz? hater olsak palitli sistemi atar mıydık allahım ya 6 fanlı bi kasayla 3 fanlı bi kasayı bir tutuyorsun
Kalitesiz mi dedim? biri üç biri 6 fanlı dedim ???Kasa kalitesi fan sayisina gore mi olculuyormus?
@Çağan Erdal ve diğer kişilerin eleştirileri doğru zaten ama 10-20 mesajlı insanların sırf mesaj kasmak için karşısındaki kişiye direk saldırı yönündeki yazıları komik. Gamegaraj kasayı phanteks den daha iyi sanan tipler var konu kilitlense daha iyi olur
Mesaj otomatik birleştirildi:
Gamepower warcry kasada 9 fan var hava akışı kötü ?
Dünyadaki en iyi hava akışına sahip olan kasalardan birini ne ile karşılaştırıyor tek bi phanteks fan fiyatı ile o kasadaki 6 tane fan alınır onu da bilmiyorKasa kalitesi fan sayisina gore mi olculuyormus?
Fazla fan = daha iyi hava akışı demek değilKalitesiz mi dedim? biri üç biri 6 fanlı dedim ???
Bu bir kriter mi sence? 1000D super tower 0 fanli?Kalitesiz mi dedim? biri üç biri 6 fanlı dedim ???