Çözüldü✓ 30.000TL Bütçeyle bu sistem alınır mı?

Luci_

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
506

Merhaba düşündüğüm parçalar bunlar ssd bende var. Ram olarakta 10100f+h410 (ekran kartı mandalı kırık) +16gb ram bir sistem var 4300tl ye onu alıp ramleri değerlendirmeyi düşünüyorum ama anakartı satabilir miyim bilmiyorum

Fazeon f1 e de pek gevenemiyorum 1500TL daha eklersem msı kasa psu alınıyor

Tavsiyelerinizi bekliyorum çoğu ürün taksitli olmuş olacak

Son düzenleme:

Merhaba düşündüğüm parçalar bunlar ssd bende var. Ram olarakta 10100f+h410 (ekran kartı mandalı kırık) +16gb ram bir sistem var 4300tl ye onu alıp ramleri değerlendirmeyi düşünüyorum ama anakartı satabilir miyim bilmiyorum

Fazeon f1 e de pek gevenemiyorum 1500TL daha eklersem msı kasa psu alınıyor

Tavsiyelerinizi bekliyorum çoğu ürün taksitli olmuş olacak
hocam anakart b serisi alsan daha iyi olur senin için birde kasayı pek tavsiye etmem biraz daha koyup hep daha iyi hemde varsa 700 750w psu alırsanızda güzel olur onun dışında 9060 ın 16 gb versiyonunu alın kesinlikle

Yanlış işlemciyi atmışım 😑5600 alacağım işlemci
anladım hocam anakarta çok dikkatli bakmamıştım ama o ekran kartı 5600le darboğaz yapabilir haberiniz olsun özellikle yüksekte oynamayacaksanız sıkıntı olur haberiniz olsun
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

B serisinin ne gibi bir avantajı olur?
Kasaya bende pek güvenemedim muhtemelen bu kasayı alırım.
https://www.sinerji.gen.tr/msi-mag-...wer-kasa-p-55523?utm_campaign=akakce&v=1.32.5
overclock var hocam vrm daha güçlü olduğu için işlemci daha iyi çalışır v.s daha iyi yanı kısaca çokta bir fiyat farkı yok açıkçası

şuan bunu 5600 le kullanıyorum gayet memnunum hocam tavsiye ederim işlemcide 5600 iyidir am4ün en iyi işlemcisi derim nerdeyse

anladım hocam anakarta çok dikkatli bakmamıştım ama o ekran kartı 5600le darboğaz yapabilir haberiniz olsun özellikle yüksekte oynamayacaksanız sıkıntı olur haberiniz olsun

overclock var hocam vrm daha güçlü olduğu için işlemci daha iyi çalışır v.s daha iyi yanı kısaca çokta bir fiyat farkı yok açıkçası

şuan bunu 5600 le kullanıyorum gayet memnunum hocam tavsiye ederim işlemcide 5600 iyidir am4ün en iyi işlemcisi derim nerdeyse
Hocam bende a520 var aktif olarak o yüzden pek almak istemedim. 5600+9060xt 16gb+a520 ye 500watt yeter mi? Elimde fsp nin 500watt psu su var 4-5 yıllık falan ama sorunsuz çalışıyor. ölçüm yapmadım reel performansı nasıl bilmiyorum

Hocam bende a520 var aktif olarak o yüzden pek almak istemedim. 5600+9060xt 16gb+a520 ye 500watt yeter mi? Elimde fsp nin 500watt psu su var 4-5 yıllık falan ama sorunsuz çalışıyor. ölçüm yapmadım reel performansı nasıl bilmiyorum
yetmez

Geri