Neler Yeni

30.000TL kasa önerisi

Emirkanyvs

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,073
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Sizler için hazır sistem araştırıp, öneri de bulunabilmem için etiketleyebilirsiniz.
Instagram
Emirkanyvs
32-33k'ya kadar çıkabilirim.
Rtx açacağım için nvidia'ya daha yakınım. Sadece oyun oynamaya sistem arıyorum.

Aklımdaki sistem bu
Bütün parçalar giriş seviyesi, parasını hak etmeyen bir sistem. Güzrl bir sistem var mı bakalım. AMD ekran kartı kesinlikle düşünmez misin?

Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Murat Yücel
Instagram
yucexzzers
Bütün parçalar giriş seviyesi, parasını hak etmeyen bir sistem. Güzrl bir sistem var mı bakalım. AMD ekran kartı kesinlikle düşünmez misin?
50kya ne gibi sistem önerebilirsin ? Amdyi bilmiyorum ama alınır dersen alabiliriz

Emirkanyvs

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,073
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Sizler için hazır sistem araştırıp, öneri de bulunabilmem için etiketleyebilirsiniz.
Instagram
Emirkanyvs
Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Murat Yücel
Instagram
yucexzzers
Valla piyasaya bakmamız lazım hocam. Müsait odluğum da inceler atarım birşeyler. Toplama sistem olur mu sizin için?

Müsait olduğum da piyasaya bakıp bi sistem önericem inşallah.

Edit: Unutursam hatırlatııınn.
Hocam toplama da olur hazır da olur nasıl iyi olursa teşekkür ederim

Dorske

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
104
İsim
Doruk çelik
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Valla piyasaya bakmamız lazım hocam. Müsait odluğum da inceler atarım birşeyler. Toplama sistem olur mu sizin için?

Müsait olduğum da piyasaya bakıp bi sistem önericem inşallah.

Edit: Unutursam hatırlatııınn.
Valla iyi olur bi 2 güne maaşımı alıcam, o zamana kadar güzel bir sistem bulabilirsem inşallah.

Emirkanyvs

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,073
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
Emirkanyvs
Valla iyi olur bi 2 güne maaşımı alıcam, o zamana kadar güzel bir sistem bulabilirsem inşallah.
Valla sadece bu sistemi bulabildim. Özelleştirmelere basarsan benim özelleştirdiğim gibi çıkması lazım, fiyatı da 29.678 TL olması lazım.

Mesaj otomatik birleştirildi:

Soğutucu da bunu alabilirsin ama sen gene de başka arkadaşların da yorumunu al, komple sistem hakkında.

Dorske

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
104
İsim
Doruk çelik
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
up...

Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
siyah kara

Dorske

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
104
İsim
Doruk çelik
Bütçeni aşıyor ama güzel bir sistem diye düşünüyorum fiyatı ufak ufak artıyor gerçi.
Hocam zaten bütçem 35k. ama taksit ve milletin atacağı sistemler büyük ihtimal 31 32 olacağı için max 30 dedim. Bunu taksitle alırsam bütçemi bayağı bir aşıyor.

Emirkanyvs

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,073
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
Emirkanyvs
Hocam zaten bütçem 35k. ama taksit ve milletin atacağı sistemler büyük ihtimal 31 32 olacağı için max 30 dedim. Bunu taksitle alırsam bütçemi bayağı bir aşıyor.
İstediğin tarzda sistem ya attığım gibi yada 7500f, 4060 ve 7600 ikilisi bulursun. Piyasada sistem yok. Ancak tek tek toplarsak kredi kartına bağlı olarak güzel taksit imkanları bulabiliriz (vade farksız.). Tabi ki montajını yapabilir yada yaptırtabilirsen.

Dorske

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
104
İsim
Doruk çelik
İstediğin tarzda sistem ya attığım gibi yada 7500f, 4060 ve 7600 ikilisi bulursun. Piyasada sistem yok. Ancak tek tek toplarsak kredi kartına bağlı olarak güzel taksit imkanları bulabiliriz (vade farksız.). Tabi ki montajını yapabilir yada yaptırtabilirsen.
Eğer aynı fiyata daha iyi bir sistem alabiliceksem tek tek toplamak ta olur, sistemin montajı konusunda anakart harici takabilirim.

Top Bottom